Till Lindemann julkaisee järkyttävän musiikkivideon – saksalaiset shokissa

Viime aikoina paljon kohuttu Rammstein-yhtyeen solisti Till Lindemann julkaisee sooloprojektinsa alla uutta musiikkia sekä musiikkivideon – saksalaislehti kommentoi: ”Järkyttävää”. Saksalaisen metalliyhtye Rammsteinin laulajan Till Lindemannin sooloprojektin tuorein musiikkivideo on osittain vuotanut nettiin. Muun muassa saksalaisen Bild-lehden mukaan sisältö on todella järkyttävää – video ja kappale julkaistaan perjantaina 8. syyskuuta.

Intiimi suhde 15-vuotiaan kanssa – lue lisää tästä

Zunge-nimisen kappaleen on kerrottu ottavan kantaa solistin osakseen saamiin syytöksiin ja käsittelevän skandaalia, jossa häntä syytettiin seksuaalisesta ahdistelusta ja muusta epäasiallisesta käytöksestä. Julkaistuissa pätkissä hänet esitetään verisenä ja ahtaaseen häkkiin suljettuna. Videolla näkyy myös korppi, joka symboloi roomalaisessa mytologiassa pettämistä ja uskottomuutta.

Seksikuutio ja nuorille naisille kutsuja yksityisbileisiin

Verisenä esiintyvän laulajan suu on ommeltu kiinni ja joidenkin tulkintojen mukaan videolla laulaja haluaa kuvata omaa saapumista henkilökohtaiseen helvettiinsä – kuulostaa nyt jo shokeeraavalle. Saamien tietojen mukaan kappale ja musiikkivideo oltaisiin nauhoitettu jo ennen kohua, mutta sen julkaisua on nyt odotettu kunnes Berliinin syyttäjäviranomaiset luopuivat laulajaa vastaan nostetuista rikossyytteistä.

Raju musiikkivideo on sitä tutkineiden asiantuntijoiden mukaan kuvattu osittain Moskovan valtiollisessa sirkuksessa. Hän on myös aiemmin kuvannut musiikkivideoitaan Venäjällä, sillä esimerkiksi vuonna 2021 hän julkaisi itsestään kuvan Pietarin Verikirkon edessä. Kuvausmatka liittyi Ich hasse kinder (suom. minä vihaan lapsia) -musiikkivideon kuvauksiin.

Rammstein-yhtyeen yksi tunnetuimpia kappaleita – katso musiikkivideo tästä

Rammstein – Du Hast

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa