Tulevassa toimintasarjassa kansainvälinen tähti: Aku Louhimiehen Konflikti-sarja

Aku Louhimiehen tulevasta toimintasarjasta nimeltään Konflikti on saatu lisätietoa – Näyttelijöitä paljastettu, mukana myös kansainvälinen realitytähti. Sarja on miehen mukaan Suomen suurin sarja ja sitä kuvataan nyt, sarja ilmestyy joulukuussa vuonna 2024.

Ohjaaja Aku Louhimies, 55, kuvaa tällä hetkellä tulevaa Konflikti-suursarjaansa. Nyt kyseisen sarjan näyttelijäkaartista on saatu lisätietoa. Konflikti on tarina pienestä suomalaisesta rannikkokaupungista, jossa valmistaudutaan juhlimaan keskikesän juhlaa eli juhannusta. Kaikkien rakastama kesäinen juhla ei kuitenkaan toteudu odotetusti, kun tuntemattomat erikoisjoukot ottavat yllättäen rannikkokaupungin alueen haltuunsa – eikä kukaan tiedä miksi. Alueen valtaajien tavoitteet ja alkuperä on tuntematon, he alkavat esittää Suomelle vaatimuksia.

Lue lisää uutuus sarjasta ja Louhimiehen mietteistä

Näyttelijäkaarti laajenee julkisuuteen

Aiemmin näyttelijöistä oli paljastettu vain muutamia. Niistä kaksi ovatkin jo kotimaisten sarjojen ja elokuvien konkareita eli Pirkka-Pekka Petelius ja Peter Franzen. Myös Sara Soulié nähdään sarjassa.

Julkisuuteen on tullut tieto, että teoksessa nähdään Irlannista kotoisin oleva näyttelijä, malli ja laulaja Nadia Forde, 34. Tähti on tunnettu muun muassa Once Upon a Time in London -elokuvasta sekä Britannian Olen julkkis… päästäkää minut pois! -realityohjelmasta. Italialaista alkuperää oleva nainen sijoittui ohjelmassa toiseksi. Hänellä on myös ollut oma televisio-ohjelma Nadia Goes to Hollywood, jossa hän dokumentoi alkutaipalettaan musiikki- ja näyttelijänuralla Los Angelesissa. Tietojen mukaan Nadia näyttelee sarjassa Claire Belfortia, joka on korkealuokkaisen amerikkalaisperheen jäsen, joka joutuu suuren konfliktin eteen. 

Mikä on Suomen suurin sarja?

Se on toimintasarja, jossa tuntemattomat erikoisjoukot valtaavat suomalaisen rannikkokaupungin kesken juhannuksen. Kaappaajien tavoite ja alkuperä on tuntematon, mutta pian valtaajat esittävät vaatimuksia Suomelle. Koko yhteiskunta joutuu pohtimaan kysymyksiä: Miten meidän tulisi toimia? Minkälaisiin uhrauksiin olemme valmiit?

Louhimies toimii myös yhtenä sarjan käsikirjoittana Andrei AléninHelena Immosen ja Jari Olavi Rantalan rinnalla. Luovana johtajana toimii Oscar-ehdokkaanakin ollut Heather Loeffler.

Aku Louhimies ohjaa MTV:n ja C Moren tulevan sarjan

Sarja kuvataan kokonaisuudessaan Suomessa maalla, merellä ja ilmassa. Kuvausalueita ovat mm. Helsinki, Kymen lääni ja Hankoniemi. Alkuvuodesta julkisuuteen kerrottiin, että kuvaukset jatkuvat syyskuun loppuun saakka, saattaa jatkua myös pidempäänkin.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa