Tunnettujen suomalaisten rakkauselämää

Kuka on kenenkin kainalossa, millaisia suhdesoppia on syntynyt? Kenen sydänkäpynen on lojaali ja kenen ei? Seurataan hieman tunnettujen suomalaisten rakkauselämää.

Mikael Granlund, 31 ja Emmi-vaimo, 33, kriisissä?

Jääkiekosta tunnettu Granlund on ilmeisesti viettänyt nykyään itsenäistä elämää Pohjois-Amerikassa. Emmiä ei olla hetkeen nähty ”miljoonalukaalissa”, eikä pariskunta lähipiirin mukaan asu enää samassa osoitteessa. Ilmeisesti Emmi on muuttanut takaisin Päijät-Hämeeseen kotikonnuilleen. Pari viettää kesälomaa erillään ja niin se kuulemma jatkuu myös kesän jälkeen, avioeroa ei ilmeisesti vielä ole haettu.

Sami Kapanen on eronsa jälkeen löytänyt uuden naisen elämäänsä

Kapanen on kommentoinut elämän olevan välillä herkkua ja julkistanut uuden suhteensa Instagramissa, postaten yhteiskuvan uuden rakkaan kanssa. Kapasen entisen suhteen päättymisen jälkeen, myös Satu Kapanen on löytänyt rinnalleen uuden miehen. Kauanko nämä lystit kestävät vai vaihtuuko kumppanit pian?

Häämatka ei vielä toteutunut juuri vihityllä pariskunnalla

Janni Hussi, 31 ja Joel Harkimo, 33 menivät naimisiin lauantaina 10. kesäkuuta, mutta häämatka saa odottaa vielä hetken. Hussi karkasi vihkimisen jälkeen hurjastelemaan Itä-Suomeen rallikisoihin. Häiden juhlintaa siirrettiin eteenpäin työkiireiden takia, kuinka kauan Hussin kulta jaksaa odottaa häämatkaa sydänkäpysensä kanssa?

Love Islandin uudemmalta kaudelta tuttu komistus Ali on joutunut jättämään rakkauden saaren taakseen, hölmöilijä?

Vanginvartijana työskentelevä Ali Liikanen, 27, on tuomittu vuonna 2018 pahoinpitelystä. Kuvauksissa hänellä kulki juttu hyvin Isabellan kanssa, mutta sitä korttia ei ikinä katsottu ainakaan kuvausten aikana loppuun Alin rikostaustan takia.

https://www.instagram.com/p/CtgqBp-MiqS/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9c60f2bf-b0b0-4679-bbdf-fa645a47e339

Tarkoituksena ei miehen kertomuksen mukaan ollut ikinä satuttaa ketään ja katuu tapahtunutta. Hänen rikostausta ei tullut ilmi sarjan tuotannon kanssa, eikä hän kuulemma tiennyt, että hänellä olisi tuomio – mielestäni tuo on vain tapauksen peittelyä, jotta pääsisi mukaan ohjelmaan.

Vielä pääministerinä toimiva Sanna Marin, 37, tuntemattoman miehen kanssa drinkeillä

Useamman tunnin mittaisessa tapaamisessa Marin ja englantia puhuva mies viihtyivät hyvin juomiensa äärellä. Silminnäkijän mukaan meno vaikutti niin hauskalta ja lämpimältä, että sai vaikutelman kaksikon tunteneensa entuudestaan. Kaikki tiedämme Marinin eronneen aviomiehestään, sekoilleen muiden miesten kanssa yökerhoissa ja joidenkin mielestä vältelleen työtehtäviään tai hoitaneen ne epäpätevästi. Onko tässä uusi suhdesoppa tai Marinin viimeinen sekoilu hänen pääministerikaudelleen?

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Tunnettujen suomalaisten rakkauselämää”

Vastaa