Vähän käytetty – trendikästä myös starojen parissa

Kierrätystä ja ompelijaa: Sanna Marin

Sanna Marin, entinen pääministeri ja tyyli-ikoni, on herättänyt huomiota rohkeilla vaatevalinnoillaan. Hänet on nähty niin maailmantähtien muotinäytöksissä kuin Linnan juhlissakin, mutta Marinin tyylin taustalla on yllättävä yhdistelmä kirpputorilöytöjä ja luotto-ompelijan taitoja. Vähän käytetty vaate, huonekalu, puhelin tai mikä tahansa käyttöesine kuuluu kulutukseen, ei kaapin perälle- joten kierrätys on suositeltava trendi monessakin mielessä.

Marin on tehnyt vaikutuksen yhdistelemällä merkkivaatteitaan kirpputorilta löydettyihin aarteisiin, osoittaen samalla kiinnostustaan kierrätykseen ja kestävään muotiin. Hopeinen glittermekko oli takuuvarma hitti festareilla ja vain kahdeksalla eurolla kirppikseltä, ja hän viimeisteli asunsa mustilla asusteilla.

Inspiraatio kierrätyskulttuuriin: Noora Hautakangas

Noora Hautakangas on saanut inspiraationsa kierrätyskulttuurin kauneuteen ja löytämisen iloon Etelä-Pohjanmaalta, erityisesti kotikunnastaan Soinista. Jo nuorena Noora haaveili omasta kivijalkaliikkeestä, ja hänen unelmiaan tuki aina hänen yrittäjätaustainen perheensä.

Vuonna 2014 syntyi idea Relovesta, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen elämyksen kaikille aisteille. Relove on kotimainen perheyritys, jonka second hand -liikkeistä voi tehdä laadukkaita löytöjä aina viimeisimmistä trendituotteista upeisiin vintage-luomuksiin. Reloven liikkeissä voi myös nauttia kahvilan rauhallisesta tunnelmasta, kuunnellen samalla pehmeitä jazz-rytmejä ja seuraten kaupungin vilinää kahvikupposen äärellä.

Reloven toimipisteet ja palvelut

Tällä hetkellä Reloven second hand -liikkeitä ja kahviloita löytyy Helsingistä Töölöntorin kulmalta sekä Punavuoren sydämestä Fredalta. Lisäksi Relove toimii Helsingin ja Tampereen Stockmann-tavaratalojen 3. kerroksissa sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Reloven ystävälliseltä henkilökunnalta kannattaa aina kysyä päivän parhaita second hand -löytöjä ja kahvilan suosituksia.

Reloven tiimi toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki kierrättämisestä ja kauneudesta kiinnostuneet asiakkaat. ”Relove on kohtaamispaikka, jonka toivomme antavan inspiraatiota kaikille aisteille. Kierrättämisen kauneus ja ilo sekä kahvilan viihtyisä tunnelma ovat keskiössä liikkeissämme”, sanoo yrittäjä Noora Hautakangas.

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Vähän käytetty – trendikästä myös starojen parissa”

Vastaa