Veronica ja Matti: muutto omaan kotiin

Veronica Verho, 27-vuotias juontaja, on lähtenyt yhteisestä kodistaan Juhani Koskisen, 37, kanssa. Vuonna 2020 hankittu yhteinen asunto Helsingissä on nyt myynnissä, seurauksena parin tammikuussa julkistamasta erosta. Asunnon hintapyyntö on lähes 700 000 euroa. Vaikka parin entinen koti sijaitsi historiallisessa vuonna 1891 rakennetussa kerrostalossa, Veronican uusi koti näyttää somepäivitysten perusteella olevan huomattavasti modernimpi. Veronica on nyt muuttanut pois entisen rakkaansa Juhani luota, ja Matti mäyräkoira lähti mukaan.

Uusi koti ja muuttoprosessi

Veronica on aktiivisesti dokumentoinut muuttoprosessiaan sosiaalisessa mediassa. Hän on jakanut kuvia ja videoita, jotka näyttävät hänen osallistuvan aktiivisesti muuttoon, kuten ajamalla sinistä pakettiautoa ja yrittämällä saada sen mahtumaan ahtaaseen paikkaan. Ystäviensä tukemana Veronica on käynyt läpi sekä fyysisesti että emotionaalisesti haastavaa muuttoa.

Uusi koti yksityiskohtina

Vaikka Veronica ei ole paljastanut uuden kotinsa tarkkaa sijaintia, Instagram-kuvat antavat vihjeitä. Uudessa kodissa on moderneja piirteitä, kuten suuret ikkunat ja avara pohjaratkaisu. Veronica on myös hankkinut uuden sohvan, jolla hänen ja Juhanin yhteinen koira Matti makoilee. Ensimmäisessä otoksessa Veronican uudesta kodista näkyy vain pimeyttä, valaistuna ainoastaan kännykän taskulampulla.

Veronican ja Juhani

Veronica ja Juhani ehtivät olla yhdessä noin neljä vuotta. Heidän suhteensa päättyi tammikuussa, ja sen jälkeen he ovat edenneet eri teille. Juhani ei ole vielä julkistanut suunnitelmiaan koskien muuttoa entisestä yhteisestä kodista.

Uuden kodin alku

Veronican uusi koti tarjoaa hänelle mahdollisuuden aloittaa uusi luku elämässään. Hän on jakanut hetkiä uudesta kodistaan, mukaan lukien ensimmäisen aamunsa, jolloin hän silittelee sylissään lepäävää Matti-koiraa auringonpaisteessa. Vaikka muutto on ollut haastava, näyttää Veronica ottavan uudet haasteet vastaan päättäväisesti.

Asunnon myynti

Entisen yhteisen kodin myynti on käynnissä. Asunnon sijainti Helsingissä ja lähes 700 000 euron hintapyyntö tekevät siitä merkittävän kohteen kiinteistömarkkinoilla. On mielenkiintoista nähdä, kuka tulee olemaan asunnon uusi omistaja.

Veronica sosiaalisessa mediassa

Veronica on tunnettu aktiivisesta läsnäolostaan sosiaalisessa mediassa. Hänen tuoreet päivityksensä muuttoprosessista ja uudesta kodistaan ovat olleet seuraajiensa suuresti seuraamia. Veronica jakaa avoimesti elämänsä käänteitä, mikä luo vahvan yhteyden hänen ja hänen seuraajiensa välille.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Tulevaisuus näyttää, miten Veronica sopeutuu uuteen kotiinsa ja miten hänen uransa kehittyy tästä eteenpäin. Juhani Koskisen tulevaisuuden suunnitelmat ovat vielä avoimet, mutta hänenkin odotetaan jatkavan eteenpäin omalla polulla.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa