Vihdoin vihitty, Janni Hussi ja Joel Harkimo

Janni Hussi, 31 ja Joel Harkimo, 33, menivät naimisiin viime lauantaina 10. kesäkuuta Helsingin tuomiokirkossa. Hääpäivää oli jouduttu siirtämään useita kertoja, se ei kuitenkaan haitannut, sillä tämä juhlapäivä oli hyvin aurinkoinen ja kesäinen. Juhlaa todistamassa oli 50-70 vierasta.

Häävalmistelut Hussi oli ottanut rennosti, hän kertoi ettei ole varsinainen hääjärjestelijä. Juontajana ja sosiaalisesta mediasta tuttuna varmasti ideoita varmasti riitti. Harkimo taas on tuttu mm. politiikasta. Vieraslistalla oli myös tunnettuja nimiä, kuten Anni Ihamäki, Sointu Borg ja Tuija Pehkonen.

Yrittäjäpariskuntana kutsuttu hääpari kihlautuivat syyskuussa 2021 ja rakennuttivat juuri omakotitalon Sipooseen. Hussilla oli ollut myös viisi päivää kestävät polttarit Ranskassa Rivieralla. Tarkoitus oli alunperin mennä naimisiin viime vuonna, mutta molempien työkiireiden takia hääjärjestelyt ottivat takapakkia. Jopa aika ja paikka oli lyöty lukkoon vuodelle 2022, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Hääkuvassa ei ole valittamista, upea parikunta poseeraa kesäisessä Helsingissä. Hussi pukeutuneena valkoiseen ja kauniiseen häämekkoon, Harkimo sinisävyiseen pukuun, jossa valkoinen ruusu rinnassa.

Häät olivat onnistuneet, joten onnea tuoreelle hääparille!

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Vihdoin vihitty, Janni Hussi ja Joel Harkimo”

Vastaa