Viidakon tähdet alkaa tänään: huomiota herättävää käytöstä, Iida Ketola ei pidättele reaktiotaan

Tänään alkavassa Viidakon tähdet-nimisessä ohjelmassa nähdään heti aloitus-jaksossa reagointia toisen osallistujan käytökseen – vasta saavuttu Thaimaan viidakkoon: Iida Ketolaa huvittaa ja Joni Hesselgren käskee hänen olla hiljaa.

Ensimmäisessä ja tänään nähtävässä jaksossa, ohjelmassa Viidakon tähdet, nähdään heti alkumetreillä menoa ja meininkiä. Kilpailijat ovat juuri saapuneet viidakkoon, kun heidät laitetaan tekemään valintoja – heitä odottaa kasa rinkkoja. Rinkkoihin on laitettava viidessä minuutissa kaikki mukaan haluamansa tavarat, loput jäävät pois reissusta ja niistä on luovuttava. Kilpailijoilla on tottakai eri näkemyksiä, mitkä tavarat kannattaa ottaa mukaan, mitkä ovat hyödyllisiä kilpailussa ja ylipäätään viidakossa elämiseen – ja mitkä eivät niin tärkeitä.

– Siis miten tää toimii? Mä otan mun peilin mukaan! Hesselgren ilmoittaa huutaen.

Mitä mieltä kilpailijat ovat ensimmäisestä tehtävästä?

Yksi kilpailijoista: Kelly Kalonji on sitä mieltä, että ihonhoitotuotteita oli hankala valikoida matkaan mukaan, joten ne tuottivat hänelle ongelmia päätöksenteossa.

Joni Hesselgren puolestaan haluaa mukaansa peilin, mikä on valtavan kokoinen – se on hänelle täysin selvää, Iida Ketolaa tämä päätös huvittaa suunnattoman paljon ja reagoi Jonin pakkaukseen repeämällä hysteeriseen nauruun tätä katsellessaan. Ketola on sitä mieltä, ettei ole hetkeen tavannut hulvattomampaa ihmistä kuin Joni Hesselgren, kun Joni kertoo perustellen pakanneensa mukaan peilin, jotta pystyy tarkistamaan ns. outfitin, meikin sekä hiukset.

– Ole hiljaa, Joni sanoo Iidalle.

– Mä en ole tiennyt, että kärsin virtsankarkailusta, ennen kuin tapasin Joni Hesselgrenin. Hän on niin hauska, että mun on vaikea pidättää pissaa hänen seurassaan, Iida heittää kameralle.

– Mä äänestän sut Iida ekana ulos, Joni kuittailee takaisin.

Pakkaukseen liittyvä kohtaus toi siis paljon naurua, mutta myös muita tuntemuksia – yksi ohjelman uudistus ovat mies-kilpailijat, joista yksi on Jeffrey Lawman. Hän on pakkaus-tehtävästä sitä mieltä, että koominen tilanne meni jopa yliajattelun puolelle, tehtävä oli toisille siis seesteisempi.

Päivitetty versio alkaa tänään

Viidakon tähdet näki päivänvalon ensimmäistä kertaa vuonna 2012, jolloin sarja tunnettiin nimellä Viidakon tähtöset. Ensimmäisen kauden voitti Anni Uusivirta, toisen kauden Sabina Särkkä ja kolmannen kauden Amanda Harkimo, joka kisaa uudestaan tässä formaatissa. Nyt uudistetussa kilpailu-ohjelmassa puolet kisaajista ovat miehiä. Kilpailijoina nähdään aiemmin mainittujen nimien lisäksi, myös toimittaja-kirjailija Mona Bling, artisti Jaanika ”Janely” Leino, tubettaja Jesse Sarkkinen, sisällöntuottaja Ibrahim ”Iba” Manza sekä tosi-tv-tähti Henrik ”Henkka” Mykrä.

Lue lisää formaatista sekä kilpailijoista

Viidakon tähdet tänään TV5:lla kello 21.00 & Discovery+:ssa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Viidakon tähdet alkaa tänään: huomiota herättävää käytöstä, Iida Ketola ei pidättele reaktiotaan”

Vastaa