Viidakon tähdet: Joni Hesselgren saa Mona Blingin kiihtymään – korvatulpat ei auttanut Monaa

Viidakon tähdet: avausjakso – Mona Bling näkee punaista. Ensimmäinen yö ja Joni Hesselgren käy oman joukkueensa jäsenen hermoille, Mona Bling ei ole tyytyväinen jouduttuaan samaan joukkueeseen Jonin kanssa – yö oli sietämätön.

Joukko julkisuudesta tuttuja kasvoja lähtee Thaimaan viidakkoon kilpailemaan toisiaan vastaan sekä keräämään rahapottia joukkueelleen Viidakon tähtien uudella kaudella. Ensimmäisessä jaksossa tehdään kahtiajako, joka kiristää joissakin kilpailijoissa heti tunnelmaa. Pinkkiin joukkueeseen päätyvät Ibrahim ”Iba” Manza, Mona Bling, Joni Hesselgren, Amanda Harkimo ja Henri Mykrä. Vihreään joukkueeseen puolestaan pääsevät Jesse Sarkkinen, Jaanika ”Janely” Leino, Kelly Kalonji, Iida Ketola sekä Jeffrey Lawman.

Mona Bling ei ole tyytyväinen samassa joukkueessa Joni Hesselgrenin kanssa

– Me ollaan viidakon persvaossa, en tule saamaan unta tuolla, Joni ilmaisee itseään heti.

– Jännittää ensi yö, kun hyönteiset varmaan tulee vetämään sirkusta, mutta päivisin meillä on Joni-sirkus täällä. Pitää varmaan alkaa käyttää korvatulppia päivisinkin, Mona toteaa kiukkuisena.

Pinkki joukkue häviää ensimmäisen kilpailun, joten he joutuvat ”luuseri-leiriin”, kun voittajajoukkue pääsee nauttimaan luksus-oloista. Luksus-leiri todellakin on luksusta, ainakin kun luuseri-leiriin vertaa – osa on tyytyväisempiä kuin toiset. Huonommissa riippumatoissa nukkuminen aiheuttaa kilpailijoille harmaita hiuksia. Hämärän tullessa molempien joukkueiden kilpailijat ihmettelevät viidakosta löytyviä hämähäkkejä ja tuhatjalkaisia sekä useita muita eri lajeja, mutta leirissä tapahtuu muutakin:

– Jos mun naamaa lukee, niin näkee, miten paljon mua ärsyttää. Hän ei ole hiljaa sekuntiakaan, Mona tilittää edelleen yksityisessä haastattelussa. Hän avautuu aamulla väsyneenä kameralle yön tapahtumista ja jatkaa seuraavasti: ”Riippuu keneltä kysyy, että oliko se juttelua vai huutamista. Vaikka mulla oli korvatulpat työnnetty aivoihin, niin kuulin silti. Se jatkui koko yön”, hän toteaa vakavalla naamalla. Mona ei ollut saanut nukutuksi yhtään, kuulemma Jonin huutamisen ansiosta.

Yllätyskäänne ja erilaisia reaktioita – peili pakko saada mukaan

Joni myöntää myös huomanneensa, ettei ole Mona Blingin suosikki-ihminen.

– Tykkään Monasta, mutta emme tule täysin toimeen. Hän menee aikaisin nukkumaan, ja jos puhun kovaa, niin hän sanoo, että ”shhh, shhh, shhh!”, Joni matkii suurieleisesti, jatkaen: ”Mua pelotti, halusin jutella!” hän perustelee.

Joni kertoi jo aiemmin julkisuudessa ettei riidoilta ei vältytty

– Todella moni aloitti riitelemään kesken yötä. Olin silleen, miksi te nyt aloitatte, missä ne kamerat on.

Öisin kamerat lähtivät pois paikalta ja Jonin mukaan ihmiset pitivät huolen, että asioita alettiin käymään läpi yhdessä vasta silloin.

– Todella paljon itse asiassa tapahtui off camera, mikä harmitti minua. Olen todella heittäytyjä ja valmis tappelemaan kameroiden edessä ihmisten kanssa, hän kertoi ohjelman pressi-tilaisuudessa.

Uusi kausi alkoi yllätyksellä, kun kilpailijoiden piti purkaa matkalaukuistaan vain tarvittavat ja sinne mahtuvat tavarat rinkkoihin. Aikaa matkatavaroiden valitsemiselle oli viisi minuuttia. Tehtävä aiheutti kilpailijoissa erilaisia reaktioita aina paniikista hysteeriseen nauruun. Erityisesti huomiota herätti tottakai Joni, joka päätti alkaa survoa rinkkaansa suurta peiliä.

Viidakon tähdet TV5-kanavalla maanantaina klo 21, katsottavissa myös discovery+-palvelussa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Viidakon tähdet: Joni Hesselgren saa Mona Blingin kiihtymään – korvatulpat ei auttanut Monaa”

Vastaa