Viidakon tähtöset palaa uudistuneena – tätä on luvassa

Vuosia sitten televisiosta näytetty kilpailusarja Viidakon tähtöset palaa jälleen, tällä kerralla asiat ovat toisin – uusi nimi, luvassa uusia käänteitä: puolet kilpailijoista miehiä. Ketä nähdään kilpailemassa villin ja arvaamattoman viidakon keskellä? Kuka on uusi juontaja? Sarja ilmestyy 4. syyskuuta, sitä esitetään TV5:llä ja discovery+:lla.

Kilpailun idea on seuraava – kilpailijat suuntaavat Thaimaan viidakkoon, keskelle ei mitään. Heidät jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka kilpailevat keskenään jokaisen osallistujan viidakko-elämää rytmittävissä erilaisissa kilpailuissa. Panoksena on majapaikka joko luuseri- tai luksusleirissä, myös rahapotti, joka kasvaa vähitellen. Lopussa sen voittaa vain yksi. Trailerin perusteella viidakon keskellä tulee olemaan paljon juonittelua ja selkäänpuukotusta.

Shirlyn Instagram-julkaisu.

Viidakon tähtöset nähtiin viimeksi tv:ssä vuonna 2014 eli melkein kymmenen vuotta sitten, silloin ohjelman juontaja oli Martina Aitolehti. Nyt, kun kaikki on uutta, tulee myös uusi hahmo kilpailun keulakuvaksi – ohjelman uutena juontajana toimii Shirly Karvinen. Myös nimi muuttuu pari kirjainta lyhyemmäksi, ohjelman uusi nimi on Viidakon tähdet.

Aiemmin hitiksi nousseen sarjan Viidakon tähtöset-kilpailun kaikki osallistujat olivat naisia – sosiaalisesta mediasta ja julkisuudesta tunnettuja. Nyt puolet kilpailun kisaajista ovatkin miehiä, edelleen mukana on onneksi jokaiselle jokin tuttu henkilö mm. DJ ja kaikkien tuntema Amanda Harkimo. Mutta, ketkä kilpailevat kaunotarta vastaan – tutustutaan kilpailijoihin!

Amanda Harkimo, 33 – voitti Viidakon tähtöset-kilpailun vuonna 2014 eli viimeksi, aikoo nyt murtaa itseensä kohdistuvia ennakkoluuloja. Tunnetaan musiikin soittamisesta ja tosi-tv:stä, nousi julkisuuteen vuonna 2011 Big Brother-ohjelmasta – on esiintynyt myös useissa muissa ohjelmissa mm. Martina ja hengenpelastajat-nimisessä formaatissa. Tunnettuja sukulaisia mm. isä ja veli. Päättäväinen ja voimakas, myös herkkä.

Mona Bling, 31 – toimittaja, kirjailija, podcast-juontaja ja malli. Hän on taistellut vuosia sateenkaari-ihmisten oikeuksien puolesta, hän on itse transnainen. Aloitti muodista bloggaamisen vuonna 2010 ja tuli tunnetuksi blogistaan, nimeltään Thing for the Bling. On pitänyt muotiin liittyvää blogia myös Iltalehden sivuilla sekä toiminut yhtenä ohjelman Muotitietoinen muotibloggaajista. Julkaisi myös transsukupuolisista kertovan 23 transmyyttiä-tietokirjan. Instagramissa hänellä on yli 20 000 seuraajaa. Hänellä on paljon mielipiteitä.

Joni Hesselgren, 27 – tunnettu Youtubesta ja vähän aikaa sitten olleesta oikeustaistelusta, valmis kääntämään uuden sivun elämässään. Ohjelmaan osallistumisen lisäksi, on myös kilpaillut vuonna 2014 Big Brother:ssa. On tuonut julkisuuteen häpeilemättä ilmi olevansa homo, se näkyy myös monissa hänen tavoissaan toimia. Korostaa paljon itseään, dramaattinen ja äänekäs persoona, sekä hieman hassu, mutta hyväntahtoinen.

Jaanika ”Janely” Leino, 30 – laulaja, lauluntekijä. Kauhistuu ötököistä, mutta päättää silti lähteä viidakkoon. Räväkkä ja voimakasääninen artisti, julkaissut omaa musiikkia vuodesta 2012 lähtien. Ollut mm. mukana All Together Now Suomi-ohjelmassa vuonna 2022 ja X Factorissa vuonna 2010. Kuukausittaisia Spotify-kuuntelijoita lähes 30 000 – artistinimeltään Janely. Vahva ja oikeudenmukainen, taistelija.

Jesse Sarkkinen, 27 – sosiaalisesta mediasta tuttu, urheilullista taustaa. Tunnetaan myös Youtubesta käyttäjänimellä Mauton, yksi suosituimpia suomalaisia tubettajia – loi kanavansa vuonna 2009 marraskuussa, mutta ensimmäinen video tuli vasta vuonna 2016. Paljon seuraajia eri somekanavilla, asiallinen ja fiksu henkilö.

Kelly Kalonji, 35 – tuttu realitysarjoista sekä kauneuskilpailuista. Suomalais-kongolainen malli, ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka voitti Miss Helsinki-kilpailun ollessaan 25-vuotias. Osallistui mm. Paratiisihotelliin sekä vuoden 2021 Big Brother Vip-ohjelmaan. Hauska, rehellinen sekä älyllisesti lahjakas.

Ibrahim ”Iba” Manza, 20 – Youtube-tähti ja Molybros-kollektiivin toinen puolisko. Haaveili jalkapalloilijan urasta, mutta lopulta Molybros-kanava vei voiton. Hänet tunnistetaan ja fanit tulevat juttelemaan joka paikassa. Nyt myös oma podcast, ystävän kanssa. Todella järkevä, hyväntahtoinen ja oikeudenmukainen, ajattelee muita todella paljon ja on myös huumorintajuinen.

Henrik ”Henkka” Mykrä, 34 – tuttu realitysarjoista, tuore isä. Haluaa näyttää itsestään kypsemmän puolen. Etenkin Ex on the Beach Suomi-ohjelmasta tuttu Henkka on vihdoin rauhoittunut, kun hänestä tuli isä. Härskinä juhlijana tunnettu mies löysi rakkauden ja jättäytyi melkein kokonaan pois sosiaalisesta mediasta ja realitysarjoista – käynyt kuitenkin ystävänsä musiikkivideon kuvauksissa. Hauska, sanavalmis ja rohkea.

Iida Ketola, 33 – kilpaillut aiemmin Viidakon tähtösissä, nyt uusinta kierroksella hän janoaa vakavasti voittoa. Suomalainen mediapersoona, kampaamoyrittäjä sekä radiojuontaja. Ura alkoi vuonna 2009 MTV:n Rantalentis-ohjelman juontajana, jonka jälkeen hänet on nähty useissa eri ohjelmissa sekä lehtien kannessa. Oli avioliitossa myös tunnetun Renne Korppilan kanssa, kaksikko kuitenkin erosi vuonna 2021. Vahva, kiltti ja ymmärtäväinen.

Jeffrey Lawman, 28 – jääkiekkoilijasta realityjulkkikseksi, nyt vaikuttaja. Seurustelee julkisuudesta tunnetun kaunottaren Sara Chafakin kanssa. Tuli tunnetuksi osallistuttuaan Love Island Suomi-ohjelmaan. Fiksu, ehkä hieman pinnallinen, mutta kuitenkin mukava.

Odotus palkitaan!

Jännittävä kilpailu avaa ovensa katsojille syyskuussa, pian siis. Pääsemme tutustumaan lisää kilpailun osallistujiin ja näkemään, mitä kaikkea heidän pään menoksi onkaan tällä kertaa keksitty. Hienoa, että mukaan on otettu myös miehiä, niin saadaan vähän joukkueisiin erilaista säpinää kuin aiemmin.

Kuka tippuu ensimmäisenä? Ketä puukotetaan selkään? Ja mikä tärkeintä, kuka voittaa täysin uudistuneen Viidakon tähdet-kilpailun ja jatkuuko ohjelma vielä tänä jälkeen uudella kaudella?

Viidakon tähdet- ohjelma alkaa 4. syyskuuta alkaen TV5:llä ja discovery+:ssa.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Viidakon tähtöset palaa uudistuneena – tätä on luvassa”

Vastaa