Wallu Valpio meni naimisiin – 20 vuotta nuorempi morsian ja yllätyshäät

Wallu Valpio kertoo menneensä naimisiin, morsiamena 20 vuotta nuorempi Hanna – mediasta ja televisiosta tuttu Wallu Valpio on mennyt naimisiin, kyseessä oli yllätyshäät. Hän kertoo solmineensa avioliiton pitkäaikaisen, mutta 20 vuotta nuoremman naisen Hannan kanssa. Rakkaus pariskunnan välillä alkoi ensin salaa, nyt heidän turvasanansa on kuitenkin banaani.

Mediapersoona Wallu Valpio, 50, on mennyt naimisiin ja samalla solminut avioliiton pitkäaikaisen rakkaansa Hanna Paavolaisen kanssa. Hän ilmoittaa ilouutisesta omalla Facebook-tilillään – kyseessä on Wallun ensimmäinen avioliitto. He ovat saaneet paljon onnitteluja julkaisuun. Sitä kirjoittaessa Wallu on jakanut kaksi julkaisua, joista ensimmäisessä näkyy kuva kaksikosta suutelemassa toisiaan maistraatissa ja toisessa julkaisussa tuore aviopari kertoo olevansa hääaterialla Karjaan paikallisessa pizzeriassa. Pari on saanut lyhyessä ajassa paljon onnitteluja etenkin ystäviltä, mutta myös sosiaalisen median seuraajiltaan.

He ehtivät seurustella aikalailla viisi vuotta ennen päätöstä avioitumisesta ja kertovatkin julkisuuteen vuonna 2021, että he tapasivat toisensa helsinkiläisessä pubissa, josta Wallu oli itse vastuussa. Heillä on ikäeroa yhteensä 20 vuotta, parin tavatessa Hanna oli vain 19-vuotias ja Wallu 38-vuotias. Wallu vihjaili jo muutama vuosi sitten ilmestyneessä Wallu Valpio – minun tieni -kirjassa, että suhde jopa 20 vuotta nuoremman naisen kanssa alkoi intiimillä suhteella.

Julkaisu Wallun Facebookista

Vuosia sekä ikää tuli molemmille, jolloinka suhteesta kehittyi vihdoin jotain muutakin, kuin pelkkää läheisyyttä. Suhde on ollut myös katkolla ja Wallu on kerennyt seurustelemaan jopa kolmen eri naisen kanssa sinä aikana, jolloin hän on tuntenut Hannan.

– Oli suorastaan paradoksaalista löytää Hannasta sellainen kypsyys ja seesteisyys. Hänkin on villin nuoruutensa jo elänyt. Jos vaihtoehtona on illanvietto ulkona vai koti-ilta, valitsemme koti-illan, Wallu kertoi.

Pariskunta kertoi medialle vuonna 2021, että olivat päättäneet edetä todella varoen ja hitaasti, koska Wallu oli ottanut siipeensä suhteissa, eikä Hanna ollut koskaan aiemmin seurustellut. Molemmat kertoivat myös hyvin samoja asioita siitä, mistä pitävät toisissaan.

– Wallun lämminsydämisyys ja henkisyys veti puoleensa. Hän on aito ihminen. Olen aina inhonnut ihmisiä, jotka teeskentelevät. Kun minulla on ollut vaikeuksia, hän on aina yrittänyt auttaa, Hanna sanoi.

Rosanna Kulju erosi vuoden sisään kaksi kertaa, kolmas pettymys oli tulossa – lue lisää

Wallu on aikaisemmin pitänyt visusti salassa aiemmat naisensa ja parisuhteisiin liittyvät asiat, nyt selkeästi mies on rakastunut, sillä on kuin avoin kirja. Wallu oli myös jossain elämänsä vaiheessa päättänyt, ettei enää ikinä seurustele, mutta silloin eteen asteli 20 vuotta nuorempi Hanna. He ovat viihtyneet yhdessä jo monet vuodet, mutta alkuun tämäkin suhde pysyi hyvin salaisena muulle maailmalle. Wallu ja Hanna ovat asuneet yhdessä myös Turkissa, heidän asuntonsa oli Alanyan tuntumassa. Turkki oli Wallulle jo entuudestaan tuttu paikka vuosien takaa, mutta Hanna ei ollut käynyt maassa aiemmin kuin vain kolmesti.

Julkaisu Wallun Facebookista

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Wallu Valpio meni naimisiin – 20 vuotta nuorempi morsian ja yllätyshäät”

Vastaa