Ylikuormittunut Sonja Aiello

Alku kesäkuusta Sonja Aiello, 23, on kertonut olevansa ylikuormittunut, johtuuko se kauhuelokuvan kuvauksista, räppäri Ville Virtasen eli Williamin kanssa koetuista asioista vai aivan jostain muusta? Kiirettä on kuulemma pitänyt, joten treenaaminen on myös jäänyt sosiaalisesta mediasta tutulta Aiellolta väliin.

Sonja Aiello tunnetaan mm. fitness-urheilijana ja some-vaikuttajana, uusi aluevaltaus on kuitenkin myöhemmin tulevassa kauhuelokuvassa näytteleminen, kyseessä kotimainen elokuva nimeltään Tuomion saari ja lähestymiskieltojen hankkiminen. Aiello nähdään myös tulevalla Selviytyjät Suomi-kaudella. Viime aikoina Aiello on kuitenkin nuorien keskuudessa tullut tunnetuksi Williamin eli räppäri Ville Virtasen ex-tyttöystävänä, heidän suhteen sotkuinen loppu on sisältänyt kaikenlaista. Lähestymiskieltoja sekä asuntoon tunkeutumisia, häirintää. Mitähän vielä?

Sonja Aiello poseeraamassa autossa, julkaisu löytyy hänen Instagram-tililtään.

Otsikoihin nousseen Aiellon huhutaan olevan jopa käytökseltään pakkomielteinen ja takertuva ex-kumppaniinsa, jonka takia mies on joutunut hakemaan lähestymiskieltoa. Pariskunnan tiet lähtivät erilleen jo vuoden 2022 huhtikuussa, suhteen kuvaillaan olleen myrskyinen. Aielloa on epäilty räppärin pahoinpitelystä, joka olisi tapahtunut lokakuussa 2021 miehen asunnossa, pahoinpitely on tapahtunut kännykällä ja verisin seurauksin. Vuosi eron jälkeen molemmilla ovat jo uudet seurustelukumppanit, mistä siis Aiellon käytös kumpuaa? Vaikeus päästää irti, ilmeisesti. Aiellon kerrotaan ilmestyneen ”pakonomaisesti” samoihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin mm. Himoksen Winterfesteihin, joissa räppäri William esiintyi. Aiello oli heilunut korokkeella seisten keskisormet pystyssä, hänestä kertovan kappaleen tahtiin. Halusi ilmeisesti räppärin näkevän hänet ja hänen saavan tukalan olon.

Väitteet ovat olleet hurjempia, kun Aiellon väitetään tunkeutuneen räppärin asuntoon keskellä yötä, talonmies oli huijattu avaamaan ovi. Räppäri William on sitä mieltä, että Aiello on noin vuoden käyttäytynyt asiattomasti, vainonnut, häiriköinyt ja ahdistellut häntä sekä hänen työntekijöitään pyrkien mm. henkilökunnan tiloihin. Loppuen lopuksi kuitenkin räppärin lakimies oli ollut yhteydessä some-kaunottareen, ilmeisesti tilanne on rauhoittunut, sillä lakimiehen kerrotaan päässeen yhteisymmärrykseen Aiellon kanssa.

Selviytyjät-kuvauksia ennen Nelonen oli tiennyt Sonja Aiellon olevan epäiltynä rikokseen. Nyt Aiello sitten valloittaa kaikkien sydämet kotimaisessa elokuvamaailmassa, kauhuelokuvassa. Kuvauksissa on myös muita tuttuja nimiä esim. Salatut elämät- sarjasta tunnetut Konsta Hietanen ja Markku Pulli. Kuvauksissa Aiello on päässyt kaulailemaan Pullin kanssa, saattaa olla myös siviilielämässä edessä. Elokuvan ensi-ilta on teattereissa syksyllä.

Tuleeko Sonja Aiello tekemään vielä uusia aluevaltauksia julkisuudessa? Oliko räppärin häiriköinnin seurauksena saadut rikosepäilyt viimeiset? Ollaan kuulolla ja odotetaan uusia otsikoita.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Ylikuormittunut Sonja Aiello”

Vastaa