Yö palaa lavoille kesällä 2024 uudella kokoonpanolla – uusi laulaja JP Leppäluoto

Warner Music tiedottaa: Yö palaa keikkalavoille kesällä 2024 uuden solistin kera, joka on ainakin tulevana kesänä muusikko JP Leppäluoto – tuleva solisti esiintyi yhtyeen kanssa yhdessä jo maaliskuussa 40 vuotta Yötä-konsertissa.

JP Leppäluoto on -yhtyeen uusi solisti – vakuutti yleisön ja yhtyeen jo maaliskuussa, kun esiintyi 40 vuotta Yötä-konsertissa solistina. Ensi kesänä hänet siis nähdään yhtyeen keikoilla, hän julkaisi Warnerin tiedotteen Instagram-tilillään. JP Leppäluoto tunnetaan mm. metalliyhtyeistä, kuten Charon ja Poisonblack. Lisäksi hän on tehnyt uraa sooloartistina sekä esiintynyt Raskasta Joulua -konserteissa. Monipuolinen muusikko esiintyy myös Elämäni biisi -ohjelman laulajana.

JP Leppäluodon Intsagram-julkaisu.

Toinenkin uusi solisti mukaan keikoille

Ensi kesänä Yön keikoilla vierailevana solistina nähdään myös laulaja Jay Lewis, joka on vaikuttanut yhtyeessä jo aiemmin, vuosina 1999–2016. Hän sai yhtyeestä potkut vuonna 2016 soitettuaan bändissä bassoa 18 vuotta – vei kiistan käräjille, mutta hävisi lopulta jutun potkut antaneelle solistille, edesmenneelle Olli Lindholmille.

Keikoilla kuullaan myös useita muita vierailijoita ensi kesän kiertueella. Aiemmin kiertueilla ovat vierailleet mm. Pauli Hanhiniemi, Herra Ylppö sekä Jussi Hakulisen tytär Ellinoora Hakulinen.

Tulevat keikat siis osoittavat, ettei yhtye ole jäämässä telakalle – yhtye ei ole Lindholmin kuoleman jälkeen keikkaillut vakituisesti, vain muutamia kertoja esimerkiksi Suvi Teräsniskan kanssa. Yhtyeen entisen jäsenen ja suurimpien hittien tekijän Jussi Hakulisen oli tarkoitus järjestää Yö-teemainen kiertue, mutta koronan takia kiertue siirtyi, kesällä 2022 Hakulinen menehtyi. Myös 40-vuotiskonsertti oli tarkoitus järjestää jo vuonna 2021, mutta siirtyi Lindholmin kuoleman ja koronan takia.

Kansa on mielissään, hyvä JP!

Yön tulevilla keikoilla kuullaan legendaarisia hittejä yhtyeen jokaiselta vuosikymmeneltä. Yhtyettä koskeva tuore julkaisu on saanut useat innostumaan tulevan kesän festivaali-keikoista. Monet ovat innoissaan JP Leppäluodon liittyessä Yön kokoonpanoon ja tuleva solisti on jo saanut sosiaalisessa mediassa vuolaita kehuja, joista osa kuuluu näin:

– Tämä on hieno uutinen! monet yhtyeen fanit hihkuvat sosiaalisessa mediassa.

– Yö saa kyllä parhaimman solistin, mitä maa päällään kantaa, kehutaan.

Kovan luokan artistiksi kuvailtu JP on siis todella odotettu ja taidoillaan kansan vakuuttanut uusi solisti, mieluisa kuuntelijoille. Vuonna 1974 syntynyt suomalainen muusikko on tunnettu myös Raskasta Joulua-kiertueista. Kiertue-elämä on siis todella tuttua muusikolle, joten ensi kesän kiertue Yö-yhtyeen kanssa on mieleinen – tarkemmat paikkakunnat ja päivämäärät julkaistaan loppuvuoden aikana, Warner Music Live tiedottaa.

– Ensin Elämäni biisiin ja sitten Yöhön. Hyvä JP! toinen kommentoi.

Kesän kiertueen tarkemmat päivät ja paikkakunnat julkaistaan vuoden lopussa – lue myös MTV:n uudesta dokumenttisarjasta.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa