8 merkkiä siitä, että prinssi Andrew ja Sarah Ferguson eivät koskaan palaa yhteen

Sadat miljoonat ihmiset katsoivat vuonna 1986 televisiolähetystä, jossa näytettiin kuvaa Yorkin herttuan prinssi Andrew’n ja Yorkin herttuattaren Sarah Fergusonin häistä. Paikalle oli kutsuttu 2000 vierasta. Kyseessä eivät olleet tietysti yhtä tärkeät häät kuin prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan häät vuonna 1981, mutta silti kovin ihmisiä kiinnostavat häät.

Pari ilmoitti erostaan kuitenkin vain kuusi vuotta häiden jälkeen vuonna 1992 ja siitä vasta neljän vuoden päästä he erosivat virallisesti, kun saivat siihen luvan. Kuningatar Elizabethille se oli vaikeaa, aikaa, kun hän joutui seuraamaan sivusta, kuinka kolme hänen neljästä lapsestaan ​​erosi neljän vuoden sisällä.

Lue myös: Dianan veljentytär Kitty Spencer on vihdoin paljastanut lapsensa nimen ja sukupuolen

Andrew ja Sarah asuvat edelleen yhdessä, mutta moni merkki viittaa siihen, että yhteen he eivät palaa

Andrew ei ole löytänyt ketään vieläkään rinnalleen sen jälkeen, kun hän erosi Sarahista. Heillä on outo suhde, koska he asuvat edelleenkin yhdessä, vaikka heidän erostaan on jo yli 30 vuotta. Yhteen he eivät kuitenkaan todennäköisesti palaa enää koskaan ja siitä löytyy useampi eri merkki, että niin ei tule käymään.

Nämä 8 merkkiä viittaavat siihen, että he eivät tule palaamaan yhteen:

  1. Sarah on kertonut toimittajille, että niin ei tule käymään.
  2. Sarahin yksi tärkeä syy eroon oli se, että hän haluaa tehdä töitä.
  3. Sarah on kertonut avoimesta haluavansa itselleen uuden puolison.
  4. Prinssi Andrew’n oikeudelliset ongelmat saattavat pitää heidät erossa toisistaan.
  5. Sarah saa edelleen asua parin yhteisessä hulppeassa asunnossa, vaikka he eivät palaisin koskaan yhteen. Vaikka Sarah ei kutsu taloa kodikseen, kertoo hän olevansa onnekas, että saa majoittua siellä. Hän sai myös kasvattaa talossa parin yhteisiä tyttäriä ja on todellakin saanut näistä kahdesta maailmasta ne parhaat puolet.
  6.  Yksikään eronnut kuninkaallinen ei ole koskaan palannut yhteen.
  7. Sarah on kertonut liikaa kuninkaallisista asioista.
  8. Kuningas Charles ei pidä Sarahista.

Näiden syiden takia tämä pari palaa tuskin koskaan yhteen eikä niin ole käynyt edes yli 30 vuoden aikana, joten miksi myöhemminkään.

Lähde: The List

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa