Aku Hirviniemi myy jälleen omaisuuttaan – kyseessä luksuskello

Näyttelijä Aku Hirviniemi on viime aikoina ollut otsikoissa enemmän kohu-uutisten kuin näyttelijäntyönsä merkeissä. Viimeisin uutinen Hirviniemen yrityksestä myydä arvokasta kelloaan lisää entisestään pohdintaa hänen nykyisestä tilanteestaan ja motiiveistaan.

Myynnissä huippukallis kello

Hirviniemi on asettanut myyntiin saksalaisen luksusbrändi A. Lange & Söhnen Lange 1 Time Zone -mallisen kellon, jota hän kauppaa shokeeraavaan 39 900 euron hintaan. Kello itsessään on vaikuttava – 18 karaatin kultaa, varustettuna alligaattorinnahkaisella rannekkeella. Myynti-ilmoituksen mukaan kello on erinomaisessa kunnossa, vaikkakin pieniä käytön jälkiä on havaittavissa.

Tämä ”kaunokainen”, kuten Hirviniemi itse sitä kuvailee, on keräilijöiden kirkkaimmissa unelmissa – täydellinen setti alkuperäispakkauksineen, papereineen ja jopa tehtaan mikrokuituliinalla.

Tämä erityinen kello, joka on valmistettu vuonna 2009, on läpikäynyt perusteellisen huollon seitsemän vuotta myöhemmin ja kevyen huollon vielä viime vuoden elokuussa, mikä vain korostaa sen arvoa ja omistajan huolellisuutta.

A. Lange & Söhne -kellot ovat olleet korkeassa arvossa jo yli 150 vuoden ajan, niitä ovat kantaneet historian merkkihenkilöt aina Suomen suuriruhtinaasta ja Venäjän keisari Aleksanteri II:sta Saksan viimeiseen keisariin Vilhelm II:een. Tänä päivänä nämä kellot löytävät tiensä vaikutusvaltaisten henkilöiden, kuten entisen presidentin Bill Clintonin ja nykyisen presidentti Vladimir Putinin ranteisiin, lisäten näin merkin prestiisiä ja haluttavuutta.

Ei ensimmäinen kerta kun Hirviniemi kauppaa omaisuuttaan

Kellon myynti tapahtuu kasvotusten, ja Hirviniemi on valmis matkustamaan Pohjoismaissa sopivan kaupan tullen. Tämä yksityiskohta herättää kysymyksiä – miksi Hirviniemi ei käytä ammattimaista välittäjää tai luotettavaa kellokauppaa, vaan valitsee henkilökohtaisen myynnin Facebook-ryhmässä?

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Aku Hirviniemi myy omaisuuttaan Facebookin kirppisryhmässä. Aiemmin tänä vuonna hän laittoi myyntiin toisen luksuskellon. Silloin kyseessä oli Rolex Datejust 36, joka pistettiin myyntiin 4 950 euron hintaan. Hirviniemi kertoi avoimesti olevansa valmis kuuntelemaan myös tarjouksia.

Tämä kyseinen Rolex on vintage-malli vuodelta 1971, mikä lisää sen keräilyarvoa. Erityisen kiinnostavaksi kellon tekee se, että se on ”No-Lume” versio, suunnattu alun perin Aasian markkinoille. Tyypillisesti Rolex-kellojen yksi erottuvista ominaisuuksista on niiden loistavat osat pimeässä, mutta Hirviniemen kello on harvinainen poikkeus tästä normista. Kello myytiin alle vuorokaudessa.

Mikä merkitys on kellojen myynnillä?

Aku Hirviniemen maine on kärsinyt viimeaikaisten paljastusten myötä. Näyttelijän myöntämät asiattomat ja suorastaan törkeät viestit lukuisille naisille ja sitä seurannut julkinen anteeksipyyntö ovat varjostaneet hänen uraansa. Monet Hirviniemen työprojektit on hyllytetty, ja hän on jäänyt sivurooliin uudessa elokuvassa.

Tämä kellokauppa voi herättää monia tulkintoja. Onko Hirviniemi taloudellisessa ahdingossa, vai onko tämä osa jonkinlaista henkilökohtaista puhdistautumista? Vaikka Hirviniemi on hakenut ammattiapua ja pyrkinyt korjaamaan mainettaan, kellokaupan ympärillä leijuvat kysymykset eivät välttämättä auta häntä saavuttamaan toivottua yleisön armahdusta.

Näyttelijän kannalta kellokauppa voi näyttäytyä keinona kerätä varoja tulevaisuuden varalle tai mahdollisesti tehdä hyvää menneiden virheiden korjaamiseksi. Toisaalta se voi myös herättää epäilyksiä siitä, mikä on Hirviniemen todellinen taloudellinen tilanne ja henkilökohtainen motivaatio.

Myynti-ilmoituksen yksityiskohtien perusteella herää kysymys: mikä on Hirviniemen motiivi näiden kellojen myyntiin laittamiselle? Kaksi arvokelloa lyhyen ajan sisällä – onko kyse taloudellisesta tarpeesta, vai yrittääkö Hirviniemi puhdistaa mainettaan ja erkaantua menneisyyden loistosta?

On mahdollista, että nämä kellomyynnit ovat osa laajempaa strategiaa, jossa Hirviniemi pyrkii uudelleenrakentamaan imagoaan. Ylellisten kellojen myynti saattaa olla taktinen liike, jolla hän haluaa osoittaa muutosta elämässään. Vai onko kyseessä pelkkä sattuma, että kaksi näin merkittävää aikakonetta on päätynyt myyntilistoille peräjälkeen?

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Aku Hirviniemi myy jälleen omaisuuttaan – kyseessä luksuskello”

Vastaa