Aleksi Hakanen jälleen uuteen realityohjelmaan

Aleksi Hakanen, 23, on suomalainen someilmiö ja urheilija, joka on saavuttanut suuren suosion TikTokissa, missä hänellä on yli satatuhatta seuraajaa ja yli 5 miljoonaa tykkäystä. Aleksi on kotoisin Huittisista ja hänet tunnetaan myös televisiosta, sillä hän on osallistunut ohjelmiin kuten Gladiaattorit ja Big Brother.

Aleksi ei ole pelkkä somepersoona, vaan hän tekee töitä myös luokanopettajan sijaisena. Hänellä on liikunnanohjauksen perustutkinto ja kokemusta uimaopettajan ja -valvojan tehtävistä. Urheilu on ollut aina tärkeä osa hänen elämäänsä, ja hän voi ylpeänä kertoa olevansa 19-vuotiaiden Suomen mestari 10-ottelusta.

Aleksi kuvaa itseään sosiaaliseksi, kovaääniseksi, periksiantamattomaksi ja herkäksi. Hän on tunnettu siitä, ettei ole koskaan maistanut alkoholia eikä polttanut tupakkaa. Sen sijaan hän nauttii haasteista ja haluaa jatkuvasti testata omia rajojaan. Erikoisjoukoissa Aleksi pyrkii selvittämään, voivatko mieli ja keho kestää äärimmäisiä koitoksia. Hänen tarinansa inspiroi monia nuoria seuraamaan unelmiaan ja uskaltamaan astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Aleksi – ei enää sinkku

Big Brother kausi 13

Vuonna 2022 BB:n mentäessä Aleksista kerrottiin näin: Aleksi tekee luokanopettajan sijaisuuksia yläasteella. Liikunnallinen mies toimii myös uimaopettajana ja -valvojana. Alastarosta lähtöisin oleva Aleksi asuu tällä hetkellä Huittisissa.

Aleksi ja alkoholi:

Minut on varmaan ajanut päihteettömyyteen kotikasvatus. Äitini on ollut alusta lähtien yksinhuoltaja minulle ja isosiskolleni. Meillä on ollut kotona selkeät rajat, mutta samaan aikaan äiti on kasvattanut rennolla otteella. Äitini on ollut niin reilu, ettei minulla ole ollut tarvetta kapinoida kotona.

Gladiaattorit ja finaali 2019

Aleksi ylsi finaaliin yhdessä Salvador Alogon sekä Tommy Oksan kanssa… kylläkin varasijalta kun alkuperäinen kilpailija loukkaantui. Aleksi kylläkin karsiutui heti alussa, mutta tuosta kilpailusta lähtien hänet on tasaisesti nähty television eri reality ohjelmissa.

Lujan vuoden urheilija 2019

Vuonna 2019 yleisurheilija Aleksi Hakanen sai tunnustusta ansioistaan voittaen Lauttakylän Lujan parhaana urheilijana. Hän saavutti menestystä erityisesti nuorten kymmenottelussa M19-sarjassa, voittaen Suomen mestaruuden. Tämä oli osoitus hänen lahjakkuudestaan ja omistautumisestaan yleisurheilulle.

Lisäksi vuoden 2019 palkinnoissa huomioitiin muita lupaavia nuoria urheilijoita. Lotta-Maria Maine ja Henrik Lehtinen palkittiin parhaina nuorina, kun taas paras poika oli Eerik Lehtinen ja paras tyttö Emmi Pohjolainen, molemmat yleisurheilijoita. Joukkuejunioritytön ja -pojan pokaalit menivät jalkapalloilijoille, kun Eevi Pohjolainen ja Juho Lahtinen palkittiin.

Aikuisten sarjassa palkittiin Jouko Mahlamäki, osoittaen, että menestyksekäs urheilu voi jatkua myös aikuisiällä. Lisäksi tunnustettiin joukkueena Ringette F -joukkue ja valmentajana Lauri Lehtinen, jotka olivat tehneet vaikuttavaa työtä lajissaan.

Yksilöseura-aktiivipalkinto myönnettiin Eija Liesmäelle ja joukkueseura-aktiivipalkinto Heidi Sivulalle, jotka olivat antaneet arvokkaan panoksensa seuratyöhön. Vuoden lujalaiseksi valittiin Jussi Marttila, joka oli tehnyt merkittäviä saavutuksia omalla panoksellaan Lujan urheiluyhteisössä. Kaiken kaikkiaan vuoden 2019 palkinnot heijastivat monipuolista ja ansioitunutta urheilutoimintaa Lujassa, ja Aleksi Hakanen oli yksi niistä, jotka saivat ansaittua tunnustusta.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa