Arvaa mikä eläin: Katrie Daler

Televiossa pyörii tv-ohjelma nimeltä Onnenarpa, missä arvuutellaan kaupunkeja, autoja, eläimiä yms. Ohjelmassa on tätä nykyä uusi juontaja Katrie Daler, mutta kuka hän on?

Katri, rakas ja heidän vauvansa

Kuvassa Katrie uuden miehensä ja uuden vauvansa kanssa… vauva ei ole Katrien ainoa lapsi. 2014 Katrie osallistui Viidakon tähtösiin ollessaan viimeisillään raskaana. Eli uusi lapsi on Katrien toinen, ensimmäinen oli tyttö. 31-vuotias Katrie tuli tutuksi myös Niko Ranta-ahon ex-rakkaana.

Ramon Dalerin velkahelvetti

Huhtikuussa Seiska uutisoi Katrie Dalerin aviopuoliso Ramon Dalerin (Saivio) rikostaustasta ja syytteistä. Ramon ja Katrie ovat olleet naimisissa noin vuoden ajan. Ramonilla on kolme vireillä olevaa rikossyytettä ja aiempia rikostuomioita. Tämä uutinen paljasti myös heidän taloudellisen ahdinkonsa.

Ramonilla on ulosottorekisterissä merkintöjä yhteensä yli 50 000 euron velkojen edestä. Ulosottolaitoksen toimittama rekisteri on peräti 10-sivuinen. Velkojina ovat muun muassa erilaiset perintätoimistot, Verohallinto sekä vakuutusyhtiö. Esimerkiksi rikosuhrimaksut ja tuomiolauselmasakot ovat jääneet maksamatta.

Suurimmat velkaerät

Ramonin ulosottorekisterissä suurin yksittäinen velkaerä on 22 452,90 euroa, jota perii yksi perintätoimisto. Muita merkittäviä velkoja ovat jäännösverot yli 1 500 euron edestä sekä 80 euron rikosuhrimaksu. Velkarekisterin kokonaissaldo on 52 045,2 euroa.

Myös Katrie Dalerilla on merkittäviä velkoja. Hänen ulosottorekisterinsä on kahdeksansivuinen. Ramonin ja Katrien taloudellinen tilanne näyttää siis varsin haastavalta.

Katriella velkoja

Katrie Dalerin ulosottorekisteri on myös mittava, koostuen kahdeksasta sivusta. Tämä paljastaa hänen osuutensa pariskunnan taloudellisesta ahdingosta. On selvää, että molemmilla on merkittäviä taloudellisia haasteita selvitettävänään. Mutta vuonna 2020 samainen listaus oli 14 sivuinen…. eli tilanne on siltä osin parempaan päin.

Velkojat ja perintätoimistot

Ramonin tapauksessa velkojina ovat erityisesti perintätoimistot, Verohallinto ja vakuutusyhtiöt. Perintätoimistot ovat ottaneet suurimman roolin velkojen perimisessä, mikä kertoo tilanteen vakavuudesta. Verohallinnon saatavat liittyvät erityisesti jäännösverojen maksamatta jättämiseen.

Velkaantumisen syyt

Ramonin velkaantumisen taustalla on ilmeisesti rikollinen toiminta ja siihen liittyvät sakot ja maksut. Maksamattomat rikosuhrimaksut ja tuomiolauselmasakot kertovat, että hänen velkaantumisensa syyt eivät ole pelkästään taloudellisia ongelmia, vaan niihin liittyy myös lainrikkomuksia.

Katrie Dalerin urapolku

Kuvat: Aleksi Lehtonen ja Katri Määttänen

Vuonna 2012 Katrie Daler nousi julkisuuteen voitettuaan Miss Helsinki -kauneuskilpailun. Tämä saavutus toi hänelle laajaa näkyvyyttä ja avasi uusia ovia viihdemaailmassa. Miss Helsinki -tittelin jälkeen Katrie on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa mediassa ja viihdeteollisuudessa.

Katrie on toiminut chat-juontajana MTV3-kanavalla, mikä lisäsi hänen tunnettuuttaan ja vahvisti hänen asemaansa suomalaisessa viihdekentässä. Lisäksi hän osallistui Viidakon tähtöset -realityohjelmaan, joka toi hänelle lisää julkisuutta ja mahdollisuuden näyttää persoonansa televisiossa.

Nykyinen ura ja rooli vaikuttajana

Katrie Dalerin Instagram-tilin esittelytekstistä käy ilmi, että hän on nykyään koulutukseltaan lähihoitaja. Tämä ammatinvalinta osoittaa hänen monipuolisuutensa ja kyvyn sopeutua erilaisiin urapolkuihin. Lähihoitajan työ on vaativaa ja vaatii paljon empatiaa sekä ihmissuhdetaitoja, mikä osoittaa Katrien halua auttaa ja tukea muita.

Lisäksi Katrie tekee vaikuttajamarkkinointia, mikä on nykypäivänä kasvava ala. Vaikuttajamarkkinointi hyödyntää sosiaalisen median voimaa ja näkyvyyttä brändien ja tuotteiden markkinoinnissa. Katrien aiempi julkisuustyö ja nykyinen some-näkyvyys tekevät hänestä ihanteellisen vaikuttajan markkinointikampanjoille. Vaikuttajamarkkinointi on kasvanut merkittävästi viime vuosina, ja Katrie Daler on hyödyntänyt tätä trendiä tehokkaasti. Hänen Instagram-tilinsä tarjoaa brändeille ja yrityksille mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön autenttisella ja henkilökohtaisella tavalla. Vaikuttajamarkkinointi perustuu luottamukseen ja aitouteen, ja Katrien aiempi julkisuus ja nykyinen some-läsnäolo tekevät hänestä luotettavan ja houkuttelevan yhteistyökumppanin monille yrityksille.

Kuvat: Aleksi Lehtonen ja Katri Määttänen

Katrien omin sanoin muutama vuosi sitten

Olen aina ollut aktiivinen liikunnan harrastaja ja kokeillut monia eri lajeja. Kilpaurheilu on antanut minulle vahvan pohjan tavoitteelliselle treenaamiselle, kun taas sirkuskoulu on tarjonnut luovaa liikuntaa ja kehonhallintaa. Kouluni ovat olleet liikuntapainotteisia, mikä on tukenut intohimoani liikuntaan ja hyvinvointiin.

Liikunnan lisäksi olen rakentanut uraani hyvinvointialalla. Haluan jakaa osaamistani ja ammattitaitoani auttamalla ja motivoimalla muita ihmisiä liikkumaan ja voimaan paremmin. Tämä halu on ohjannut minut myös uralleni Personal Trainerina, jossa olen työskennellyt vuodesta 2015 lähtien.

Liikunnan ja hyvinvoinnin lisäksi minulla on monipuolinen tausta mallin ja missin töistä. Olen tehnyt juontokeikkoja sekä promootiotyötä messuilla ja erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Näissä tehtävissä olen saanut mahdollisuuden työskennellä erilaisten ihmisten ja tapahtumien parissa, mikä on rikastuttanut kokemustani ja vahvistanut taitojani asiakaspalvelussa.

Mallin ja missin työt ovat opettaneet minulle esiintymistä ja itseluottamusta. Ne ovat myös tarjonneet tilaisuuksia edustaa erilaisia brändejä ja tuotteita, mikä on ollut palkitsevaa ja opettavaista.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa