Avioero – ei eroa – eroaa – ei avioeroa – miten se nyt meni

Suomen viihde- ja julkkisnäyttämöllä tapahtuu. Otetaan pieni katsaus tähän hetkeen ja mitä kuuluu pariskuntien erilaisille erohuhuille.

Sanna Marin julkaisi matkoillaan Floridasta Instagram-videon, itseasiassa sen loman viimeisen. Ero lapsen isästä ja ex-aviomiehestä Markus Räikkösestä tuli voimaan tämän viikon maanantaina.

Juhani ja Veronica ero

Veronica Verho ja Juhani Koskinen, tunnetut suomalaiset julkkikset, ovat ilmoittaneet erostaan neljän yhteisen vuoden jälkeen. Tämä uutinen on saanut suuren huomion sosiaalisessa mediassa, ja monet fanit ovat ilmaisseet surunsa ja tuen ex-parille. Veronica ja Juhani aloittivat seurustelunsa vuonna 2019, ja heidän suhteensa sai alkunsa YouTube-maailmasta. Heidän yhteiset hetkensä ja matkansa keräsivät tuhansia seuraajia sosiaalisen median kanavissa. Vuonna 2021 he menivät kihloihin, ja suunnittelivat suurta häätapahtumaa, joka oli määrä pitää vuonna 2023. Valitettavasti he joutuivat siirtämään häitä ja nyt, lopulta, peruuttamaan ne kokonaan.

Veronica ja Juhani ostivat yhteisen asunnon Helsingin Punavuoressa vuonna 2020. He olivat tunnetusti onnellisia yhteisestä kodistaan, joka heijasti heidän persoonallista tyyliään. Pariskunnalla oli myös kaksi mäyräkoiraa, jotka ovat olleet suosittuja hahmoja heidän sosiaalisen median päivityksissään. Eron myötä on ilmoitettu, että koirat tulevat asumaan molempien luona. Vaikka ero onkin tuonut mukanaan surua ja pettymystä, molemmat osapuolet ovat ilmaisseet halunsa keskittyä omaan uraansa ja henkilökohtaiseen kasvuunsa. Veronica on tunnettu juontajana ja tubettajana, ja Juhani puolestaan on tehnyt nimeä itselleen eri aloilla. Heidän tulevaisuutensa näyttää valoisalta, ja heidän faninsa odottavat innolla uusia projekteja ja päivityksiä.

Seiväshyppytähti Wilma Murto on eronnut miesystävästään Jaakko Linkoheimosta

Seiväshyppyähtiö Wilma Murto on ilmoittanut erostaan pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa. Uutisen hän jakoi Iltalehden haastattelussa Urheilugaalassa, joka pidettiin 11.1. Wilma saapui gaalan punaiselle matolle yksin, mikä oli poikkeuksellista ottaen huomioon parin aiemmat yhteisesiintymiset.

Vuosi sitten, viimeisessä Urheilugaalassa, Wilma ja hänen silloinen kumppaninsa Jaakko poseerasivat yhdessä Seiskan kuvaajalle. Tämä antoi silloin olettaa, että kaikki oli hyvin. Jaakko kuvaili tuolloin Wilmaa määrätietoiseksi urheilijaksi, mutta samalla rentona ja rauhallisena ihmisenä.

Wilma ja Jaakko tapasivat toisensa ensimmäisen kerran kesällä 2018 Flow-festivaaleilla Helsingissä. Heidän suhteensa kesti yli kolme vuotta, mikä on merkittävä aika molempien elämässä.

Viivin ja Otson ero

Viivi Pumpanen, entinen missi ja juontaja, sekä Otso Rantakari, entinen jääkiekkoilija, ilmoittivat avioerostaan joulukuun lopussa sosiaalisen median kautta. Heidän avioehtonsa sisältää merkittäviä ehtoja, jotka vaikuttavat heidän taloudelliseen tilanteeseensa eron jälkeen. Heillä on voimassa oleva avioehto, joka sulkee pois avio-oikeuden toistensa nykyiseen ja tulevaan omaisuuteen. Tämä tarkoittaa, että kumpikin säilyttää omistusoikeutensa omaisuuteensa eron sattuessa. Avioehto kattaa myös tilanteet, joissa omaisuutta myydään tai vaihdetaan, jolloin ei synny avio-oikeutta näihin varoihin tai niistä saatuihin tuottoihin, kuten osinkoihin.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa