Avioeroja ja uusia partnereita: lähikuvassa Eicca Toppinen ja Mikko Kivinen

Ero vahvistettu käräjäoikeudesta

Näyttelijä ja muusikko Mikko Kivinen ja viulisti Elina Huusko ovat eronneet, vahvistaa Helsingin käräjäoikeus. Avioero astui voimaan 15. helmikuuta 2023, ja harkinta-aika alkoi jo 1. heinäkuuta 2022. Pariskunta oli naimisissa yli kaksi vuosikymmentä.

Mikko Kivinen, 65, ja Elina Huusko, 47, solmivat avioliiton vuonna 2001. He saivat vuonna 2003 tyttären, jolle annettiin nimeksi Alma. Perhe on pysytellyt suhteellisen poissa julkisuudesta, vaikka molemmat puolisot ovat tunnettuja omilla ura-alueillaan.

Ammatilliset saavutukset

Elina Huusko on viulisti ja on soittanut useissa orkestereissa, kuten Helsinki Metropolitan Orchestrassa, Lohjan kaupunginorkesterissa ja Hyvinkään orkesterissa. Hän on siten tehnyt merkittävää uraa klassisen musiikin parissa.

Mikko Kivinen on puolestaan tunnettu monipuolisesta urastaan näyttelijänä ja muusikkona. Hän on esiintynyt teatterissa, televisiossa ja elokuvissa. Kivinen on yksi suomalaisen kulttuurin monipuolisista toimijoista.

Lapinlahden linnut ja uran vaiheet

Mikko Kivinen on yksi vuonna 1983 perustetun Lapinlahden lintujen alkuperäisjäsenistä. Yhtye on tänä vuonna juhlinut 40-vuotista taivaltaan, ja Timo Rossin kirja käy läpi bändin vaiherikasta historiaa. Kivinen sai yhtyeestä potkut vuonna 1992, mikä johtui hänen omasta nousujohteisesta urastaan.

Vaikeudet ja koettelemukset

Lapinlahden linnut -yhtyeessä ei ole aina ollut helppoa, ja kirja paljastaa yhtyeen jäsenten väliset vaikeat henkilösuhteet. Kivisen erottaminen yhtyeestä vuonna 1992 johtui hänen omasta menestyksekkäästä urastaan ja yhteistyöstä muiden taiteilijoiden, kuten Pirkka-Pekka Peteliuksen, kanssa.

Harvinainen julkisuudessa

Vaikka Mikko Kivinen on tunnettu näyttelijä ja muusikko, hän ja Elina Huusko ovat välttäneet suurelta osin julkisuutta. Pariskunta on esiintynyt harvakseltaan julkisuudessa ja pitänyt yksityiselämänsä suurelta osin poissa mediahuomiosta.

Avioeron vaikutukset

Tämänhetkisten tietojen mukaan avioeron yksityiskohdista tai syistä ei ole tietoa julkisuudessa. On selvää, että ero tuo muutoksia molempien elämään, mutta tarkemmat yksityiskohdat ovat toistaiseksi tuntemattomia.

Tärkeät päivämäärät ja yksityiskohdat

  • Avioliitto solmittu: Vuonna 2001
  • Alma-tytär syntynyt: Vuonna 2003
  • Eron harkinta-aika alkanut: 1. heinäkuuta 2022
  • Avioero vahvistettu: 15. helmikuuta 2023

Eicca Toppisella uusi rakas

Eicca Toppinen, Apocalyptica-yhtyeen perustajajäsen, on avautunut rehellisesti elämänsä suurista muutoksista, alkoholismista ja kahdesta erilaisesta parisuhteestaan. Toppinen kertoo, kuinka hänen elämänsä muuttui dramaattisesti alkoholin lopettamisen ja avioliittonsa päättymisen jälkeen. Hän avaa myös nykyistä suhdettaan 17 vuotta nuorempaan Mariannen kanssa, joka on antanut hänelle uudenlaisen vapauden tunteen.

”Talvella 2019 elämäni ajautui kriisiin, ja päätin lopettaa alkoholin käytön. Tämä johti myös pitkään avioliittooni kohdistuvien kysymysten nostamiseen pöydälle. Yli 20 vuotta kestänyt avioliittoni Kirsille tuli tiensä päähän, ja muutin kotoa keväällä 2020,” Toppinen kertoo.

Taustaa ja avioliiton haasteet

Eicca Toppinen korostaa, että on aina ollut kova huolehtimaan muista. Hän meni naimisiin 22-vuotiaana ja tuli isäksi vain vuotta myöhemmin. Toppinen toteaa, että nuorena isäksi tullessaan hänen itsenäistymisvaiheensa jäi väliin. Hän on aina yrittänyt palvella muita parhaansa mukaan, mutta tuntee, että alkoholi oli hänen tapansa huolehtia itsestään, vaikkakin vahingollisella tavalla.

”Tajusin, että asiat olivat päässäni liian sekaisin. Motiivini raitistumiseen oli halu ymmärtää itseäni ja tarpeitani paremmin,” Toppinen selittää.

Parisuhde Mariannen kanssa

Toppinen kertoo nykyisestä suhteestaan Mariannen kanssa, joka alkoi netin välityksellä faniviestin kautta. Vaikka he olivat tekemisissä vain etänä, heidän välilleen syntyi nopeasti syvä yhteys. Toppinen painottaa, ettei Mariannen kohtaaminen ollut avioeron syy, vaan se vain sysäsi käyntiin henkilökohtaisen prosessin.

”Lapsetonta parisuhdetta ei voi mitenkään verrata pitkään avioliittoon ja perhe-elämään, mutta parisuhteessani Mariannen kanssa keskeistä on vapaus. Haluan, että voin tehdä omia ratkaisujani ilman huonoa omaatuntoa,” Toppinen toteaa.

Uudenlaisia asumisjärjestelyjä

Toppinen ja Marianne asuvat Oslossa Norjassa, mutta kiertue-elämän vuoksi Eicca viettää paljon aikaa myös matkoilla. Tämä asumisjärjestely vaatii molemmilta joustavuutta ja ymmärrystä toistensa ammatillisista sitoumuksista.

”Häneltä vaaditaan joustavuutta, eikä odotusarvo yhteisestä ajasta voi olla korkealla. Lapseni ovat minulle aina ykkönen, samoin bändi,” hän sanoo.

Kohti tasapainoisempaa elämää

Nyt alkoholittomana ja uudenlaisessa parisuhteessa Toppinen kokee, että hän on löytänyt uudenlaisen tasapainon elämäänsä. Hän kokee, että on oppinut ymmärtämään itseään ja tarpeitaan paremmin, ja tämä on auttanut häntä myös olemaan parempi isä.

”Vapaus on minulle tärkein asia elämässä. Kiinnityn vapaudesta käsin siihen, mihin haluan, jos haluan,” Toppinen päättää.

Tärkeät huomiot Eicca Toppisen elämästä:

  • Alkoholismi ja sen voittaminen
  • Pitkä avioliitto ja sen päättymisen syyt
  • Uusi parisuhde ja sen tuoma vapaus
  • Kiertue-elämän ja perhearjen yhteensovittamisen haasteet
  • Uudenlaiset asumisjärjestelyt ja niiden vaatimukset
  • Isyyden merkitys ja sen yhteensovittaminen muuhun elämään

Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa