Cyan Kicks UMK voittajaksi?

Cyan Kicksin UMK biisistä pääsi pätkä X palveluun jo hyvissä ajoin ennen virallista avausta…. no, tässä on koko biisi nyt kuunneltavissa

Cyan Kicks, suomalaisen musiikkikentän kirkkaimpia tähtiä, yhdistää ainutlaatuisella tavalla modernin rockin ja elektronisen musiikin elementit. Vuonna 2016 perustettu yhtye on nopeasti noussut suosionsa huipulle ainutlaatuisen soundinsa ja energisten live-esiintymistensä ansiosta.

Yhtyeen perustaminen ja alkutaival

Cyan Kicks sai alkunsa, kun laulaja Susanna Aleksandra ja kitaristi Niila Perkkiö päättivät yhdistää voimansa. Heidän kemiansa ja musiikillinen näkemyksensä loivat perustan yhtyeelle, joka rikkoo perinteisiä genre-rajoja. Alkuperäinen visio yhdistää raskaita kitarariffejä ja elektronisia elementtejä loi pohjan yhtyeen tunnistettavalle soundille.

Ensimmäiset julkaisut ja läpimurto

Cyan Kicksin ensimmäinen single, ”Feathers”, julkaistiin vuonna 2017. Kappaleen ainutlaatuinen yhdistelmä melodista rockia ja elektronisia elementtejä keräsi nopeasti kuulijakuntaa sekä arvostusta kriitikoiden keskuudessa. Yhtyeen debyyttialbumi ”I Don’t Love You” julkaistiin vuonna 2018, ja se vakiinnutti Cyan Kicksin aseman suomalaisen rock-musiikin uudistajana.

Musiikillinen tyyli ja vaikutteet

Cyan Kicksin musiikki on tunnettu sen dynaamisesta energiasta ja kokeellisesta otteesta. Yhtye ammentaa vaikutteita laajasta kirjosta eri genrejä, yhdistellen rohkeasti esimerkiksi pop-musiikin melodisuutta ja raskaan rockin voimaa. Tämä monipuolisuus on auttanut yhtyettä luomaan oman uniikin äänensä.

Live-esiintymiset ja fanikanta

Yhtyeen live-esiintymiset ovat tunnettuja niiden raivokkaasta energiasta ja visuaalisesta näyttävyydestä. Cyan Kicksin kyky luoda vahva yhteys yleisöön on vakiinnuttanut heidän asemansa fanien sydämissä. Yhtyeen konsertit ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä, joissa musiikki, valot ja visuaaliset efektit sulautuvat yhteen luoden unohtumattoman kokemuksen.

Uusimmat julkaisut ja tulevaisuuden suunnitelmat

Vuonna 2023 julkaistu albumi ”Echoes” on jälleen askel eteenpäin Cyan Kicksin musiikillisessa evoluutiossa. Albumi sisältää kappaleita, jotka heijastavat yhtyeen kasvua ja kypsyyttä sekä kykyä uudistaa itseään. Tulevaisuudessa yhtye suunnittelee laajentavansa vaikutusaluettaan kansainvälisesti ja jatkavansa musiikillisten rajojen rikkomista.

Yhteenveto

Cyan Kicks edustaa modernia suomalaista rock-musiikkia parhaimmillaan. Yhtyeen kyky yhdistellä eri genrejä, luoda ainutlaatuisia live-kokemuksia ja jatkuva uudistuminen pitävät sen eturintamassa musiikkimaailmassa. Cyan Kicks on ehdottomasti yksi seurattavimmista nimistä nykypäivän musiikkikentässä.

UMK24-tuomaristo:

”Toiseksi vuoden 2022 UMK:ssa sijoittunut Cyan Kicks vakuuttaa biisillään, jolla se pääsi tänä vuonna uudestaan UMK:hon. Kappaleessa on samaan aikaan sekä kerralla iskevä vahva kertosäe että syvyyttä ja yllättävyyttä, mikä saa kappaleen kestämään aikaa ja kuuntelua. Laulaja Susanna Alexandran soundi ja tulkinta on täynnä tunnetta niin herkissä suvannoissa kuin kertsin vahvimmissa kohdissa. Räjähtävän energinen Dancing With Demons vahvistaa bändin paikkaa suomalaisen rock-perinteen vahvana modernina jatkajana.”

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa