Dianan veljentytär Kitty Spencer on vihdoin paljastanut lapsensa nimen ja sukupuolen

Walesin prinsessa Dianan veljentytär Kitty Spencer sai miehensä Michael Lewisin kanssa maaliskuussa lapsen, jonka syntymää he yrittivät pitää salassa. Se saatiin selville, mutta lapsen nimi selvisi vasta nyt, kun Kitty kertoi sen Instagram-tilillään. Kyseessä on tyttölapsi nimeltään Athena.

Tässä alla on upotus Kittyn julkaisusta, jossa Kitty kertoo Athenan katsovan ikkunan läpi maailman menoa ja samalla siinä tuli paljastettu tytön nimikin. Osa julkaisuun kommentoijista kertoi olleensa tähän mennessä tietämättömiä siitä, että Kittyllä on edes lapsi, saati että mikä lapsen nimi on.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Kitty on miljonäärimiestään yli 30 vuotta nuorempi – isäkin on nuorempi kuin hänen miehensä

Kittyllä ja hänen miljonäärimiehellään on suuri ikäero. Kitty on itse 33-vuotias, kun taas hänen miehensä Michael on 65-vuotias, joten ikäeroa on yli 30 vuotta. Pariskunta ei ole halunnut paljastaa lapsensa sukupuolta eikä nimeä ennen tätä. Lapsen syntymisestä he kertoivat 10.maaliskuuta, jolloin Britanniassa vietettiin äitienpäivää.

Pariskunnan häitä vietettiin Italiassa heinäkuussa vuonna 2021. Italia näkyi myös morsiamen sekä monien vieraiden asussa, jotka olivat italialaisen Dolce & Gabbanan luomuksia. Kitty oli ehtinyt toimia häitä edellisten kuukausien ajan kyseisen vaatemerkin brändilähettiläänä. Michael on ollut naimisissa kerran tätä ennen ja Kittylle avioliitto on ensimmäinen.

Myös herra Lewiksella on kokemusta muotialalta, koska hän on esimerkiksi muotimerkin Whistles ja Phase Eightin omistaja. Hän on syntynyt Etelä-Afrikassa ja on viisi vuotta vanhempi kuin Kittyn isä jaarli Charles Spencer eli Dianan veli.

Prinssit Harry ja William olivat saaneet kutsun häihin, mutta heistä kumpaakaan ei nähty siellä.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Dianan veljentytär Kitty Spencer on vihdoin paljastanut lapsensa nimen ja sukupuolen”

Vastaa