Elina Gustafsson houkutteli Ansku-rakkaansa kesken Afrikka-loman tempaukseen, joka aiheutti pahennusta: ”oon tosi ylpee pikkuketusta…”

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström ovat kihlajaismatkallaan, jossa heidän suorittamansa aktiviteetti oli sekä rohkea, että aiheutti muissa pahennusta. Elina kertoo Instagram-julkaisussaan, kuinka hänen piti houkutella Anskua sen suorittamiseen.

oon tosi ylpee pikkuketusta, kun hänkin lopulta uskaltautua menemään häkkiiin! 😍 taas lisää muisteltavaa, mitä ollaan yhessä koettu ❤️

kehuu Elina kihlattuaan

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Parin onnesta on uutisoitu aiemminkin:

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström läheisissä tunnelmissa keittiössä – katso seksiä tihkuvat kuvat

Tämä tempaus ei ollut kaikkien mieleen ja syitä löytyy monia

Elinan julkaisun yhteyteen on tullut ihailuja parin rohkeudesta, mutta myös paheksuvia viestejä. Pari nimittäin meni yhdessä häkkiin, jonka läheisyyteen houkuteltiin haita.

haihäkki on ollu mun elämässä yks sellanen asia, mitä en ikinä ois uskonu tekeväni! 🫣

mut sit kun instassa tulee vastaa kaikkia haivideoita, niin ne on näyttäny, et nehän on ihan chillejä tyyppejä 😁🦈

tänään kuparihait ui ihan mun silmien vierestä muutamaan otteeseen! aika siistiä! 😍

kertoo Elina rohkeasti tempauksesta

Joku kertoo haaveilleensa juuri haihäkkikokemuksesta, mutta ei itse uskaltaisi toteuttaa tätä haavettaan: Huhhuh, enpä tiiä uskaltaisiko moiseen mennä, kiinnostaa kyllä mutta rohkeus ehkä puuttuis.

Joku taas miettii, onko tällainen hyvä asia, että sitä tehdään: ”Haihäkki ei kiinnosta, koska en mua epäilyttää et tottuuko ton alueen hait et ihminen tarkoittaa ruokaa.”

Elina on vastannut tähän ja on samaa mieltä: ”no joo taatusti on, niinku vähän kaikki eläimet! paitsi bumbat, koska ne saattaa heti unohtaa oppimansa”

Myös Ansku on tehnyt julkaisun tästä kokemuksesta ja osa hänen saamistaan kommenteista paheksuvat tätä toimintaa:

”Anteeksi. Mutta nyt on ihan pakko kysyä MIKSI? Eikö me kaikki jo tiedetä / ymmärretä, että mm. hai on saaliseläin? Valitettavasti mulle tuli pahat fiilikset. Ettei peräti kiusaus-. Antakaa villieläinten elää omaa elämäänsä. Ja ihmisen myös.”

Tämäkin kommentti paheksuu tätä toimintaan: ”Joo, tällaista hainhoukutteluturismia en välttämättä olisi suosimassa…”

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa