Ellinoora rakastui tuottajaansa – puhuu parisuhteestaan Vain elämää -ohjelmassa: En ole helpoin elämänkumppani

Vain elämää -ohjelmassa vietetään Ellinooran päivää. Jaksossa päästään tutustumaan upean artistin elämän ja uran eri vaiheisiin.

2023-05-23 (01-06) Vain elämää 14 Original filename _Z919319.NEF

Ellinoora on Emma-palkittu artisti, joka tunnetaan muun muassa hiteistään Elefantin paino, Carrie ja Dinosauruksii. Ellinoora on tehnyt musiikkia tuottaja Samuli Sirviön kanssa jo kymmenisen vuotta. Työsuhde muuttui lopulta parisuhteeksi.

En ole varmasti helpoin elämänkumppani. Ehkä molemmat ymmärtävät toisiaan, koska molemmat ovat taiteilijoita. Olen onnekas, koska olen löytänyt ihmisen, joka ymmärtää sielunmaisemaani ja jonka kanssa saan tehdä ja kokea yhdessä, Ellinoora sanoo haastatteluvideossaan.

Insertin aikana näytetään kuvia pariskunnasta, ja Ellinoora herkistyy videota katsoessaan. Hän yrittää pitää tunteensa kurissa ja estää kyynelten tuloa.

Lopettakaa noiden inserttien tekeminen, Ellinoora huudahtaa insertin jälkeen.

VIDEO: Ellinoora jakaa elämänsä suomalaisen huipputuottajan kanssa: ”En varmasti ole helpoin elämänkumppani”

A.W. Yrjänä joutui sairaalaan: Minulla oli verenmyrkytys ja bakteeriruusu päässä

2023-05-23 (01-06) Vain elämää 14 Original filename _Z919170.NEF

Ellinooran päivän aikana A. W. Yrjänä kertoo tutustuneensa artistikollegoidensa kappaleisiin haastavana aikana. Hän alkoi kuunnella Vain elämää -kappalevaihtoehtojaan päästyään kotiin sairaalasta.

Minulla oli verenmyrkytys ja bakteeriruusutulehdus päässä. Jos en olisi tajunnut mennä sairaalaan ajoissa, olisin hyvin voinut kuolla. En itse edes meinannut tajuta sitä. Minulla on puoliso, joka laittoi minut menemään sairaalaan, hän kertoo.

Sairaalassa oleminen ja hengenvaarallinen tilanne vaikutti siihen, millaisia kappaleita Yrjänä etsi Vain elämää -ohjelmaa varten.

Olin tietynlaisessa mielentilassa, ja aloin etsiä kaikilta synkimpiä kappaleita.

Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.

VIDEO: A. W. Yrjänä avautuu sairastumisestaan – verenmyrkytys ja bakteeriruusutulehdus lamauttivat: ”Se ois voinu olla hyvinkin siinä”

VIDEO: Viikon ennakkobiisinä Jannan kantaa ottava tulkinta Ellinooran Pyhä Madonnasta – näin törkeitä ja turhia kommentteja laulaja saa somessa!

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Ellinoora rakastui tuottajaansa – puhuu parisuhteestaan Vain elämää -ohjelmassa: En ole helpoin elämänkumppani”

Vastaa