Ensin meni kellot sitten auto – mitä seuraavaksi Aku Hirviniemi

Tottahan se on, jos työpaikka lähtee alta eikä ammattimiestä enää palkata töihin, voi tuloksena olla oman aineellisen omaisuuden realisointi. Tämä on tapahtunut tuhansille suomalaisille vuosikymmenten aikana eikä siinä ole mitään uutta. Mutta kun se tapahtuu staralle, kuten Aku Hirvinieni (40), ja syystä mikä on tullut mediassa esiin, ei ole mikään ihme, että mekin siitä kirjoittelemme. Olihan Akulla kuitenkin taustalla autoja kuten Mercedes-Benz CLS 63 AMG tai vuonna 2018 ostettu Volvo XC60, jonka hän osti niihin aikoihin kun suhde Sonja Kailassaareen tuli julkisuuteen. Kun tällainen kahden televisiosta tutun ihmisen elämä joutuu vastatuuleen, voitte olla aivan varmoja että erilaiset viihdejulkaisut ja kaltaisemme sivustot ottavat siitä kaiken irti.

Hirviniemi on myynyt arvoesineitä, kuten Rolex Datejust 36 -kellon noin 5 000 eurolla ja parhaillaan hän kauppaa A. Lange & Söhne -merkkistä Lange 1 Time Zone -kelloa 39 900 eurolla. Ilmoituksen mukaan kello on valmistettu 18 karaatin kullasta ja sen hihna on alligaattorin nahkaa. Nämä toimet saattavat olla yritys paikata taloudellista aukkoa, joka on syntynyt työtilaisuuksien vähetessä vakavien syytösten myötä.

Ansiotulojen muutos

Viime vuosina Hirviniemi on ansainnut näyttelijäntyöllään noin 140 000 euroa vuodessa, mutta viimeisin verotieto näyttää tulotason laskeneen 107 000 euroon. Syytökset naisia kohtaan ovat vaikuttaneet negatiivisesti hänen uraansa ja tuloihinsa. Taloudellisen tilanteen kiristyminen ja julkisuus voivat luoda lisäpainetta Hirviniemelle sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti.

Sonja ja Aku eri osoitteissa

Kaikesta tästä kohusta on seurannut myös se, että Sonja muutti Helsinkiin asuttuaan Akun kanssa samassa osoitteessa heidän esikoislapsensa syntymän jälkeen viime kesänä. Kihloihin he menivät 2020 ja perheenlisäyksestä kerrottiin viime vuonna monin kuvallisin kertomuksin, mutta sitten tipahti tämän Akun viestittelypommi ja kaikki muuttui.

Sonja on myös takaisin TV-työssä

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa