Erika Vikman kritiikin kohteena

Erika Vikman, 30-vuotias artisti, on viime aikoina kohdannut runsaasti kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Vikman on tullut tunnetuksi rohkeasta tyylistään ja hän on herättänyt keskustelua muun muassa Linnan juhlien jatkoilla nähdystä asustaan ja kainalokarvoistaan. Tämä on johtanut vihaviestien lisääntymiseen, joita Vikman on hiljattain jakanut Instagram-tarinaosiossaan.

Kritiikin kohteena ulkonäkö

Vihaviestit, joita Vikman on saanut, ovat sisältäneet kovaa kieltä ja loukkauksia hänen ulkonäköään kohtaan. Kommentit ovat olleet suoraviivaisia ja paikoitellen hyvin epäasiallisia. Vikman on kuitenkin vastannut näihin viesteihin julkisesti, toivoen että kommentoijat pohtisivat omia motiivejaan ja asenteitaan.

Vastaus vihakommentteihin

Vikmanin vastaus vihakommentteihin on ollut napakka. Hän on korostanut, että suurin osa hänelle tulevista viesteistä on positiivisia, mutta on tärkeää tuoda esiin myös negatiiviset kommentit. Vikmanin tavoitteena on herättää keskustelua ja saada ihmiset miettimään, mistä heidän negatiiviset reaktionsa kumpuavat.

Asuvalinta herätti huomiota

Iltalehden mukaan Vikmanin asu Linnan juhlien jatkoilla oli erityisen huomiota herättävä. Hän oli pukeutunut verkkomaiseen mekkoon, joka paljasti läpinäkyvän alaosan sekä olkaimettoman topin. Lisäksi asukokonaisuuteen kuului ristillä varustettu choker-koru, hopeanväriset sandaletit ja laukku. Kainalokarvat näkyivät selvästi artistin Instagram-julkaisussa.

Yhteenveto

Erika Vikman on ollut viime aikoina paljon esillä sosiaalisessa mediassa, sekä ihailun että kritiikin kohteena. Hänen rohkeat asuvalintansa ja ulkonäkönsä ovat herättäneet keskustelua, ja hän on saanut osakseen sekä myönteisiä että kielteisiä kommentteja. Vikmanin tapa käsitellä julkisuudessa saamaansa palautetta osoittaa hänen haluaan edistää avointa keskustelua ja pohtia yhteiskunnan asenteita.

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Erika Vikman kritiikin kohteena”

Vastaa