Erokohussa pyöritelty Karita Tykkä saarnaa muille: ”Ensin tulee tietää mitä haluaa ja miksi…”

Hyvinvointivalmentaja ja vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä on julkaissut Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoo rehellisesti siitä, mitä mieltä hän on unelmista. Hänen avioliittonsa ongelmista on uutisoitu viime kuukausina paljon siitä lähtien, kun hänen miehensä Petri Tykkä avautui sosiaalisessa mediassa siitä, kuinka hänelle selvisi Karitan pettäneen häntä.

Karita ei ole kommentoinut suoraan pettämiskohuun liittyvistä asioista, mutta hänen päivityksiensä rivien välistä voi selvitä jotain. Nyt hän suorastaan saarnaa muille, kuinka unelmia pitää osata tavoitella oikein.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Unelmista…

Unelma vastaa kysymykseen: Millaista elämää haluan elää ja mitä tunteita tuntea? Unelmat voi olla suuria, tulevaisuudessa asuvia isoja asioita tai pienen pieniä ihania arjen juttuja…

aloittaa Karita unelmiin liittyvän päivityksen

Karitan mukaan unelmiin liittyy myös rohkeus ja itsensä tuntemus.

Rohkeudesta heittäytyä haaveilemaan – uskalluksesta sallia itselleen hyvää. Unelmointi vaatii itsetuntemustakin: tietoa mikä on itselleen ominaista ja arvojen mukaista, mitä todella haluaa ja miksi. Se vaatii myös luottamusta siihen, että pystyy saavuttamaan unelmansa – että miltei kaikki on mahdollista…

jatkaa Karita päivitystään

Karita paljastaa myös oman suuren unelmansa, joka on jo täyttynyt

Jossakin vaiheessa Karitan päivitys muuttuu jo hiukan saarnan omaiseksi.

On otettava vastuu omista tunteistaan, ajatuksistaan, arvoistaan ja asenteistaan, nykyhetkestä – valinnoista ja siitä, miten kaikkeen suhtautuu.

saarnaa Karita

Karita paljastaa, että yksi hänen suuri unelmansa on ollut auto.

Karita on esittellyt ökyautoaan ennenkin:

Pettämiskohussa vellova Karita Tykkä esittelee yli 120 000 euron ökyautoaan – katso video

Yksi unelmista piirtyi unelmakarttaani vuosia sitten Life Coachiksi opiskellessani. Se oli musta kiiltävä virtaviivainen ja tehokas Porsche, unelma-autoni. Ja tänäpäivänä, vuosien jälkeen, ajan unelmaani Taycan 4 S Sport Turismoa ja nautin jokaisesta hetkestä…

kertoo Karita autostaan, joka oli unelma

Osa julkaisuun kommentoinut ei pidä siitä, kuinka Karitan esittelemä unelma on materiaalia.

Monella unelmana on työpaikka, koti, ruoka ja vaatteet. Perus asioita joita monelta suomalaiseltakin puuttuu, ei materia.

haluaa joku kertoa, että unelmat eivät ole aina materiaalia

Karita haluaa myös neuvoa, kuinka ensin pitää tietää mitä haluaa ja miksi, jonka jälkeen voi vasta alkaa tehdä tekoja unelmien eteen.

Uskallatko sinä unelmoida?

kysyy Karita vielä

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa