Esko Eerikäisen kipparoima Sinkkulaiva seilaa jälleen ke 9.8. alkaen

Reilut 10 vuotta telakalla ollut Sinkkulaiva saa tutun kipparin, kun ohjelmassa risteilyisännäksi palaa vuosien tauon jälkeen Esko Eerikäinen. Ohjelmassa eri ikäiset sinkut lähtevät vuorokauden ajaksi rakkauden aalloille etsimään sitä oikeaa. Sinkkulaiva alkaa MTV Katsomossa keskiviikkona 9.8.

sinkkulaiva2022_keyart_16x9_clean.jpg

Legendaarinen Sinkkulaiva seilaa jälleen rakkauden aalloilla! Jokaisessa jaksossa seurataan romantiikan nälkäistä sinkkua tai sinkkuseuruetta, jotka astelevat laivaan sydän täynnä odotusta ja mieli tulvillaan toivoa uuden ihmisen kohtaamisesta. Uusi kausi alkaa MTV Katsomossa keskiviikkona 9.8. Jaksoja julkaistaan keskiviikkoisin aina kolme kerrallaan.

Ohjelmassa on mukana eri-ikäisiä valloittavia persoonia, joilla on vuorokausi aikaa löytää uusia tuttavuuksia tai jopa elämän kestävä rakkaus. Kaikki on mahdollista, sillä ankkuri on irrotettu ja flirttailun ristiaallokko odottaa! Kiinnostavia kumppaneita voi löytyä niin laivan karaokesta, tanssilattialta kuin pikatreffeiltä, joilla on kaksi minuuttia aikaa hurmata deittikumppani.

sinkkulaiva_s1_eps16_arja_009.jpg
Tiktokissa arjadance-nimellä tunnettu Arja etsii Sinkkulaivalta komeaa miesseuraa.

Kauden korkkaa taikajuoman voimin naisseuraa etsivä huumoriveikko Tommi kaverinsa Eetun kanssa. Heidän lisäkseen kauden mittaan rakkautta etsivät muun muassa Tiktokista tunnetuksi tullut, tomcruisemaista komistusta etsivä Arja, siskonsa makutuomariksi mukaan ottanut ujo hurmuri Eetu, Armi Aavikko -fani Ville, Mummotunnelin tarjontaan pettynyt Tarja ja omaa rokkarirakasta etsivä Blind Channel -fani Elsa.

Sinkkulaivan lemmenkapteenina ja risteilyisäntänä toimii Esko Eerikäinen, jolle Sinkkulaiva on tuttu työpesti vuosien takaa.

”Edellisestä kaudesta on jo reilut 10 vuotta, joten meno on hieman muuttunut. Uudessa Sinkkulaivassa ihmiset ovat rohkeampia ja avoimempia rakkauden suhteen. Kaikki hetket ovat todella aitoja. Arvostan sitä, miten osallistujat olivat sydän auki mukana”, Esko kertoo.

”Oma roolini on myös hieman erilainen kuin aiemmin. Olen osallistujille ystävä, isä, isoveli. Huolehdin, että kaikilla on hyvä olla – kannustan ja rohkaisen”, hän jatkaa.

Katso esimakua Sinkkulaivasta täältä.

Ohjelman MTV:lle tuottaa 
Moskito Television.

Sinkkulaiva MTV Katsomossa 9.8. alkaen kolme jaksoa viikossa keskiviikkoisin.
Ohjelma esitetään MTV Subilla 27.8. klo 19.30 alkaen kolme jaksoa peräkkäin.

#sinkkulaiva
@mtvkatsomo

Kuka on Esko Eerikäinen ja mistä hän on tullut tutuksi

Esko Eerikäinen on suomalainen radiojuontaja ja televisiopersoona. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti Radio Suomipopin aamuohjelman ”Aamulypsy” juontajana, jossa hän on työskennellyt yhdessä Jaajo Linnonmaan kanssa. Eerikäinen on myös juontanut useita televisio-ohjelmia ja esiintynyt tosi-tv-ohjelmissa.

Eerikäinen aloitti uransa radiossa jo nuorena ja hän on työskennellyt useilla eri radioasemilla ennen siirtymistään Radio Suomipopille. Hänen humoristinen ja rento tyylinsä on tehnyt hänestä suositun radio- ja televisiopersoonan.

Televisiossa Eerikäinen on juontanut muun muassa ”Suomen kaunein koti” -ohjelmaa ja hän on ollut mukana ”Tanssii tähtien kanssa” -ohjelmassa tanssijana. Lisäksi hän on osallistunut ”Selviytyjät Suomi” -tosi-tv-ohjelmaan.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa