Frendit-tähdet Matt LeBlanc ja Courteney Cox julkaisivat koskettavat päivitykset Matthew Perryn muistolle

Etenkin Frendit-ohjelmasta tunnettu Matthew Perry kuoli 28. lokakuuta 2023, jonka jälkeen hänen kanssaan sarjassa näytelleet päänäyttelijät eivät julkaisseet Instagram-tileilleen vähään aikaan mitään. Nyt kuitenkin heistä kaksi on rikkonut hiljaisuuden ja julkaisseet koskettavat julkaisut Matthew Perryn muistolle.

Matt LeBlanc esitti Frendit-komediasarjassa hupsua hahmoa (Joey Tribbiani), jonka parasta ystävää ja kämppäkaveria (Chandler Bing) esitti edesmennyt Perry.

LeBlanc oli ensimmäinen sarjan päänäyttelijöistä, joka julkaisi tilillään muistoja Perrystä. Hän aloittaa koskettavan julkaisunsa näin:

”Matthew. Raskain sydämin sanon hyvästi. Yhdessä viettämämme ajat ovat olleet rehellisesti elämäni parhaita. Oli kunnia jakaa lava kanssasi ja kutsua sinua ystäväkseni. Aion hymyillä aina sinua ajatellessani enkä unohda sinua koskaan.”

Monien koskettavien sanojen jälkeen LeBlanc vielä vitsailee, kuinka hän ei odota, että saisi enää takaisin Perryn lainaamaa 20 dollaria.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Courteney Cox julkaisi vähän LeBlancin jälkeen koskettavan kirjoituksen

Vähän LeBlancin jälkeen myös Chandlerin vaimoa (Monica Geller) sarjassa esittänyt Courteney Cox julkaisi koskettavan julkaisun Perryn muistoksi.

Olen niin kiitollinen jokaisesta hetkestä, jonka sain viettää kanssasi, Matty, ja kaipaan sinua joka päivä.

aloittaa Cox julkaisunsa

Cox kertoo, että olisi tuhansia Matthew’n kanssa vietettyjä hetkiä, joista hän haluaisi kertoa ja kertoo nyt yhdestä suosikkihetkestään.

Chandlerilla ja Monican piti olla yhden yön juttu Lontoossa. Yleisön reaktion ansiosta siitä tuli heidän rakkaustarinansa alku.

Tässä kohtauksessa, ennen kuin aloimme kuvaamaan, hän kuiskasi minulle hauskan repliikin.

Hän teki usein tuollaista. Hän oli hauska ja kiltti. 🤍 🕊️

kertoo Cox tästä kuvaukseen liittyvästä hetkestä

Tässä alla on Coxin julkaisema video tuosta hänen mainitsemastaan kuvauksesta, jonka aikana Perry oli kuiskannut hänelle tuon hauskan repliikin.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Jo miljoonat ihmiset ovat tykänneet näistä kahdesta julkaisusta. Nyt pitää vain odottaa, milloin muut Frendit-sarjan päänäyttelijöistä haluavat julkaista päivityksen Perryn kunniaksi. Sarjassa Rachel Greeniä näytelleen Jennifer Anistonin on myös kerrottu olleen Perrylle läheinen, joten hänen julkaisuaan voidaan jo odotella.

Aiemmin julkaistu Jenniferiin liittyvä uutinen:

Kumpi on parempi suutelemaan: Jennifer Aniston vai Angelina Jolie? – vastaus saatiin yllättävältä mieheltä

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa