Hän on Jenni Kokanderin harvoin kuvissa nähty mies: ” Voi miten Komioita te olettekaan…”

Näyttelijä Jenni Kokander on julkaissut kuvan, jossa hän poseeraa miehensä kanssa. Kuva on harvinainen, koska Jennin miestä ei ole nähty kuvissa kovinkaan usein. Kuva on herättänyt paljon huomiota ja moni on halunnut kertoa parin kuvasta oman mielipiteensä. Näin kertoo Jenni itse kuvasta:

– Herra ja rouva Kokander niin nätteinä että💞

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Tässä on osa kommenttitulvasta, jota julkaisu on saanut osakseen:

– Wautsi vau Voi miten Komioita te olettekaan. Ihanaa kesää teille. ♥️♥️🌺🌺🍦🍦☕☕

– ☀️Kiva kuva yhdessä, olette upea pari! ☀️♥️🌹♥️🌿☀️

– Saako palmikoida parran?😃 partapalmikkopakkomielle täällä hei ja kivaa kesää!

Jennin miehellä on komea parta, joka sekin on saanut paljon huomiota. Komeaksi pariksikin tätä paria kutsutaan.

Jennin on julkaissut jo useamman kesäaiheisen kuvan

Ainakin Jennin julkaisuista voi päätellä, että hän on viihtynyt tänä kesänä paljon ulkona. Hän on julkaissut paljon kuvia kesäaiheisista hetkistään, kuten tämän alla olevan kuvan. Hän pitää siinä kädessä raparperia ja kertoo samalla soittaneensa aikoinaan viulua, josta tämä ote raparperista voi olla perua.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Tämä kaikki tiedetään Jenniin mysteerimiehestä

Vaikka Jenni ei ole julkaissut miehestään kovin usein kuvia ja miestä on pidetty aika piilossa muutenkin, tiedetään hänestä silti jotain. Hänen nimensä on Jukka Kokander. Pari on ollut naimisissa jo reilusti yli 10-vuotta ja heillä on kaksi lasta: Saima ja Vilho.

Jenni ja Jukka tapasivat toisensa liki 20 vuotta sitten vuonna 2005. Paikka oli Tavastian takahuone, jossa Jenni kertoi ajatelleensa heti: Mä otan ton!” Jenni on kertonut usein, että heidän parisuhteessaan menee hyvin, eikä mitään kriisejä ole tullut eteen.Hän on myös kertonut, kuinka heillä on hauskaa yhdessä.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa