Hän on Jenni Vartiaisen miljonäärimies – rakkaasta julkaistiin myös salakuva

Laulaja Jenni Vartiainen on muuttanut perheensä kanssa New Yorkista takaisin Suomeen. He ehtivät asua siellä pitkään, mutta nyt heistä päästään ottamaan useammin kuvia täällä kotimaassa. Sen teki Seiska, joka otti ja julkaisi Jennin miljonääri miehestä Sami Salmenkivestä kuvan. Hän on kuvassa lippis päässä, vaikka meneillään on talven kylmät hetket.

Näin Jennin muutosta Suomeen uutisoitiin aiemmin: Jenni Vartiainen palasi yleisön eteen eilen TTK:n suorassa lähetyksessä, muutti takaisin Suomeen

Yksi syy perheen muuttoon lienee Samin uusi pesi N2-konsernin toimitusjohtajana. Miehen kuvia voi katsella ilman salakuvaustakin hänen Instagram-tililtään, jossa tässä on tämän hetken tuorein kuva. Hän ei tee siellä julkaisuja kovin usein, koska viimeisin kuvakin on julkaistu jo syyskuussa.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Sami ei ole julkaisemassaan kuvassa Suomessa, vaikka nyt hän asuu Suomessa. Tämä kuva on otettu Euroopan korkeimmalta hiekkadyyniltä nimeltään Dune du Pilat, joka sijaitsee Ranskassa. Sami seisoo dyyneillä yhdellä jalalla ja kädet levällään.

Myös Jenni vilahtaa välillä miehensä julkaisuissa

Sami on julkaissut kuvia, joissa on myös hänen laulajavaimonsa Jenni. Tässä alla olevassa julkaisussa on kyse Jennin syntymäpäivästä ja Sami onnittelee julkaisun yhteydessä vaimoaan. Samalla hän kertoo, että ei malta odottaa tulevia yhteisiä seikkailuja. Julkaisusta löytyy monta kuvaa, joita pari on ottanut yhdessä ja niiden mukaan he ovat ehtineet seikkailemaan yhdessä jo monissa paikoissa.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Parilla on kaksi lasta, jotka syntyivät heidän asuessaan Brooklynissa. Jennin mukaan muuttohalut Suomeen johtuivat siitä, että hän halusi jatkaa perhe-elämää yhdessä sukulaisten kanssa. Tässä alla on julkaisu, jossa Sami pukkaa lastaan kärryissä keskellä kaupunkia ja vuosi on 2019. Joku ei ilmeisesti tiennyt vielä tuossa vaiheessa Samin saaneen perheenlisäystä, koska hän on laittanut kuvan yhteyteen emojin, jossa on kaksi oudosti katsovaa silmää sekä kysymysmerkki, huutomerkki ja kysymysmerkki kolme pistettä perässä.  

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa