Hän on Paulus Arajuuren uusi rakas – katso kuvat ja tiedot onnellisesta parista

Ex-jalkapalloilija Paulus Arajuuri on julkaissut ensimmäisen yhteisen kuvan yhdessä uuden rakkaansa kanssa. Paulus seurusteli aiemmin Salatut elämät -tv-sarjan ex-näyttelijän Johanna Puhakan kanssa ja pari ilmoitti erostaan alkuvuodesta 2022. Nyt miehellä vaikuttaa olevan uusi rakas nimeltään Saaga. Tässä alla on kuva, jonka Paulus julkaisi Instagram-tilillään. Saaga katsoo siinä häntä suoraan silmiin ja pari vaikuttaa tyytyväiseltä.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Kuva on otettu Captain’s Ball -gaalassa, joka järjestettiin viime viikon perjantaina 1. joulukuuta. Kuvan mukaan ei ole laitettu tekstiä, vaan pelkkä sydän, mutta tämä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tästä kuvasta on tykännyt myös Pauluksen ex-rakas Johanna.

Myös Saagalla on Instagram-tili, josta selviää paljon tietoja

Saagalla on oma Instagram-tili, josta selviää, että hänen sukunimensä on Lehtinen. Kuvia selatessa selviää, että nainen täytti viime syyskuussa 22 vuotta. Katsomalla hänen muita tilejään sosiaalisen mediassa paljastuu myös, että hän on käynyt Kallion lukiossa ja asuu tällä hetkellä Helsingissä. Tässä alla on muuta julkaisu, joita löytyy Saagan omalta tililtä. Hän ei julkaise Instagram-tilillään kovin usein ja viimeisinkin on tähän mennessä julkaistu lokakuun puolella.

Tämän alla olevan julkaisun hän teki syyskuussa ja paljasti samalla, että oli meneillään hänen ensimmäinen päivänsä 22-vuotiaana.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Tässä alla on kuva, jossa hän poseeraa samasta sivusta otettu kuin Pauluksen julkaisemassa kuvassa. Siksi tästä kuvasta on helppo tunnistaa, että kyse on samasta naisesta.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Paulus on Saagaa reilusti vanhempi

Saaga on 22-vuotias ja Paulus 35-vuotias, joten parilla on ikäeroa reilusti yli 10 vuotta. Sen jälkeen, kun Paulus erosi Johannasta, ei hän ole julkaissut yhtäkään kuvaa naisista, joiden kanssa hän olisi voinut seurustella. Suhde Saagan kanssa on edennyt jo ilmeisen vakavaan vaiheeseen, koska Paulus halusi julkaista tämän kuvan.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Hän on Paulus Arajuuren uusi rakas – katso kuvat ja tiedot onnellisesta parista”

Vastaa