Heidi Pakarinen kertoo surullisia uutisia: ”Nyt ei ole ketään…”

Vuoden 2013 tangokuningatar ja laulaja Heidi Pakarinen kertoo surustaan, joka kohtasi hänet viikonloppuna. Kyse on hänen koirastaan, joka on kuollut 12 vuoden iässä.

❤️ Rakkaus on suurin ❤️

❤️ Nestori, Ginger Gift Tojahin 8.6.2011-27.4.2024 ❤️

aloittaa Heidi surullisen päivityksensä

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Näin kävi Johanna Tukiaisen koiralle:

Johanna Tukiaisen Blue-koira huostaanotettu – poliisin karu raportti paljastaa yksityiskohtia

Heidi kertoo, kuinka jokainen päivä Nestorin kanssa oli juhlaa ja kuinka koira oli keikoillakin mukana matkassa:

– Meijjän rakkain, ihanin ja komein Nestori on jättänyt ikirakkauden sydämiimme ❤️

– Nyt myös valtavan suuren ikävän, kaipuun ja hiljaisuuden, me jätettiin hyvästit eilen Suomen lipun liehuessa auringonpaisteisena päivänä – niin oli juhlaa jokainen päivä Nestorin kanssa, niin paistoi aurinko, koska Nestori oli valoa, lämpöä, läsnäoloa, iloa, rakkautta ❤️

– Nyt ei ole ketään vastassa kotona häntä heiluen, ei ketään herättämässä aamulla ensimmäisenä. Ei ketään, kuka seuraa vieressä ja pyytää ulos, ei matkakaveria keikkareissuille.

Nestori oli Kääpiöpinseri ja eli 12-vuotiaaksi

Heidin viikonloppuna kuollut Nestori-koira oli rodultaan kääpiöpinseri. Koira ehti elää 12-vuotiaaksi. Näin Heidi kuvailee mm. koiran luonnetta:

– Nestorin luonne oli aivan uskomaton, niin eloisa, paljosta kiinnostunut, ystävällinen ja ympäristöään seuraava ❤️ Hän vartioi kotia ja perheenjäseniä, hän vastaanotti vieraat, uudet tuttavuudet ja ystävät iloisin ja lempein silmin ❤️ Hän rakasti olla mukana kaikessa, mitä tapahtui ❤️ Hän eli mukana, me oltiin yhdessä tekemässä ja luomassa arkea, ääniä, luonnossa kulkuja, reissuja ❤️

– Jäähyväisten hetki oli toki ajatuksissa aina silloin tällöin, että se tulee olemaan suuri surun hetki ❤️ Oli suurempi.

Näin Heidi vielä lopettaa pitkän julkaisun koiransa poismenon ilmoittamisesta:

– Jäähyväiset oli täynnä suuria kyyneleitä, sydäntämusertavaa itkua.

Heidi on tietysti saanut tämän julkaisun yhteyteen suuren määrän osanottoviestejä. Moni kertoo kokeneensa viime aikoina tai joskus juuri saman:

”Mitä sydämellisimmät osanottoni. Kohtalotoverina tiedän tunteen. ❤️ 🐕”

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa