Heikki Paasosen vaimo julkaisi harvinaisen perhekuvan: ”…ja hienoin on vasta tuloillaan…”

Heikki ja Marita Paasosesta perheineen on päästy näkemään harvinainen kuva, jossa perhe nähdään pukeutuneena samanlaisiin vaatteisiin eli jouluteemaisiin yöasuihin. Kuva on otettu perheen entisten naapureiden luota, joilla on kuvassa myös keskenään mätsäävät vaatteet päällään. Julkaisussa on muitakin kuvia, joissa nähdään hienoja piparkakkutaloja.

Kun kuvia katsoo tarkemmin, huomaa ystäväperheen olevan ohjaaja Lauri Nurkse ja tämän kihlattu, näyttelijä Tuuli Mattila sekä parin viime vuonna syntynyt, esikoislapsensa.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Kaksi perhettä osoittautuu olevan mestareita rakentamaan piparkakkutaloja

Kuvissa on kyse piparkakkutalojen rakentamisesta ja niitä katsoessa voi huomata, että nämä perheet ovat siinä mestareita sekä Paasoset että Nurksen perhe.

Perinteiset piparkakkutalotalkoot pidettiin eilen entisten naapureiden kanssa. Ennen lapsia me saatiin talot päivässä valmiiksi, nyt tyydyttiin polttamaan piparit mustiksi ja jatketaan talojen rakennus loppuun muulloin 😂 Lapset jaksoi kyllä hienosti aikuisten hulluttelua.

kerrotaan kuvien yhteydessä

Vaikka julkaisussa kerrotaan, kuinka lasten tuleminen mukaan piparkakkutalojen tekoon, on vaikeuttanut niiden tekoa, sitä on kuvista päätellen vaikea uskoa.

Tässä neljän vuoden saldo ja tänäkin vuonna menee överiksi. Osaatteko arvata mitä tänä vuonna kehittyy?

paljastetaan julkaisussa

Kuvissa nähdään piparkakkutaloja, joita on tehty ennen lapsia ja nyt lasten kanssa. Moni kuitenkin kehuu myös tämän vuoden tuotoksia:

”Siis mitä ihmettä!!! Valtavan upeita ovat❤️😊”

Marita Paasonen vastaa tähän:

”ja hienoin on vasta tuloillaan”

Joku arvaa, että seuraavaksi voisi olla tulossa muumitalo.

Mutta joku eli ilmeisesti Maritan äiti arvaa, mikä se voisi olla, joka on vasta tuloillaan:

”Arvaisin, että unelmien puutalo seuraavaksi”

Marita vastaakin tähän, että äiti paljastaa. Marita on vastannut suureen osaan viesteistä, joita on tullut tämän julkaisun yhteyteen. Viestit ovat kaikki positiivisia.

Ihanaa laatuaikaa yhdessä. Lapset ja aikuiset viihtyy. ❤️

No siis WAU taas mikä piparitalo😍🙌

on julkaisua kommentoitu positiivisesti

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa