Helena Ahti-Hallberg koki tuskaisia matkakokemuksia: ”Tämä taisi olla kuudes kerta Intiaa, ja tällä kertaa tuntuu että viimeinen.”

Tanssii tähtien kanssa -kisan tuomari Helena Ahti-Hallberg tiesi matkustaessaan Intiaan, että siellä voi suurella todennäköisyydellä joutua kärsimään vatsaoireista. Hän on matkustanut paikkaan monta kertaa aiemminkin, mutta nyt matkakokemukset olivat niin kamalia, että tämä taisi olla hänen viimeinen matkansa Intiaan.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Intia ohi, huomenna aamulla herätään Dubaissa. Tämä taisi olla kuudes kerta Intiaa, ja tällä kertaa tuntuu että viimeinen.

aloittaa Helena avautumisena kamalista kokemuksistaan

Ruoka oli silti Helenalle yksi tärkeä syy matkustaa Intiaan

Helena kertoo ensin, että häntä oli varoitettu vatsaongelmista, mutta ne olivat nyt yllättäneet hänet vahvuudella.

– Kaikki varoitti vatsatautiriskistä, ja kyllähän mä kokemuksesta tiesin, että vatsa jotenkin reagoi. 13 päivää myöhemmin joudun toteamaan että vähempikin olis riittänyt. Tänään vihdoinkin terve olo.

Helena ei ehtinyt nauttia lomastaan juurikaan:

– Kerala kuulosti ihanalta netin esitteissä. Luontoa ja merta, murtovesialueita ja vuoria. Varmasti kaikkea sitäkin, mutta etäisyydet aikamoiset, siksi moni kokemus jäi vain haaveeksi

Vaikka Intiassa saa usein vatsaoireita, oli ruoka yllättäen Helenan mukaan yksi syy matkustaa Intiaan:

– Ruoka oli iso syy matkustaa Intiaan, mutta omaan suuhun pohjois-Intian maut istuvat paremmin.

Myös lento Dubaihin oli Helenalle paha kokemus

Helenan lento Dubaihin oli myös Helenan päivityksen mukaan kamala kokemus. Se sisälsi mm. paljon kuorsausääniä, mutta myös yllättävän pahoja hajuja.

Säännöllisin välein ilmaan pöllähtävät suolistokaasut tekivät Dubain lennosta moniaistillisen kokemuksen joka ei ihan heti unohdu!

kertoo Helena, jonka loma taisi olla kaiken kaikkiaan kamala kokemus

Äänet eivät taitaneet vaivata Helenaa niin kuin hajut:

– Jokanaisen käsilaukun vakiokalustoon kuuluu korvatulpat, mutta eihän näin hienoa, lähes viiden tunnin kakofonista sinfoniaa raaskinut jättää väliin.

Ehkä Helenan kannattaisi tästä lähtien matkata maihin, jossa vatsaoireet eivät ole taattuja ja sieltä ei lähde mukaan suuria määriä suolikaasuja, jolloin lentokin on kamala kokemus.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Helena Ahti-Hallberg koki tuskaisia matkakokemuksia: ”Tämä taisi olla kuudes kerta Intiaa, ja tällä kertaa tuntuu että viimeinen.””

Vastaa