Iina Kuustonen tapasi Janne Katajan: ”Olipa kiva nähdä Jannea! – ”Sarkasmia havaittavissa…”

Ivalo-sarjaa tähdittävät Iina Kuustonen ja Janne Kataja ovat tavanneet toisensa Iinan päivityksen mukaan. Vaikka Iina kertoo, kuinka kiva oli nähdä Jannea ja heillä oli paljon puhuttavaa, kuvat eivät kerro sitä samaa. Siksi Iinan julkaisusta voi aistia sarkasmia.

Olipa kiva nähdä Jannea! Välissä on tapahtunut kaikenlaista ja oli paljon puhuttavaa.

kertoo Iina tuoreessa julkaisussaan

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Kuvia katsoessa voi todeta, että niissä Iina ja Janne eivät vaihda sanaakaan keskenään. Kumpikin selailee kuvissa omia matkapuhelimiaan eivätkä katso lainkaan toisiaan. Kuvat on otettu Ivalo-sarjan kuvauksista.

Katajalla ei ole ollut viime aikoina helppoa:

Janne Katajan koskettava livelähetys! Tukea monelta julkkikselta: ”Se on jännä juttu, että Suomessa konkurssi mielletään suurena häpeän aiheena…”

Ivalo on suomalais-saksalainen rikosdraamasarja

Iina Kuustonen esittää suomalais-saksalaisessa rikosdraamasarjassa Ivalossa suomalaispoliisia nimeltään Nina Kautsalo, joka tutkii yhdessä saksalaisen virustutkijaa Thomas Lorenzin (Maximilian Brückner) kanssa Ivalossa tapahtunutta sarjamurhaa.

Ivalo-sarjan kolmas tuotantokausi on julkaistu lokakuussa 2023.

Janne Kataja esittää Ivalo-sarjassa poliisia nimeltään Niilo Aikio. Niilosta saatiin tietää kolmannella tuotantokaudella paljon enemmän kuin kahdella ensimmäisellä kaudella. Niilosta oli tullut nyt bonusvanhempi ja hän sai kohdata poliisintyössään paljon haasteita.

Janne on kertonut, kuinka häntä ja Iinaa kutsuttiin kuvauksissa Tiuhtiksi ja Viuhtiksi. Hänen mukaansa he kertoivat toisilleen kuvauksien ulkopuolella paljon vitsejä, joita he eivät kuitenkaan näytä kertovan näissä Iinan julkaisemissa kuvissa.

Iinan kuvat on otettu huumorilla vastaan

Iinan kuvista voi päätellä, että ne on julkaistu huumorilla. Sen ovat huomanneet myös kuvien yhteyteen kommentoineet. Tällaisia kommentteja on siihen mm. ilmestynyt:

Hmm…sarkasmia havaittavissa

Voemahoton tuota kohtaamisen ihanuutta…

tuollaista se toisinaan on. Parhaat ystävät ovat sellaisia, joiden kanssa voi vain olla samassa tilassa, vaikka vain ihan hiljaa tai puhelinta selaillen. Riittää, kun toinen on siinä paikalla, aina sanoja ei tarvita

Sitähän sanotaan, kun tapaa hyvän ystävän pitkästä aikaa, niin jutut jatkuu siitä mihin ne viimeksi jäi

Oikein aistii ton teidän intensiivisen keskustelun

on kuvia kommentoitu

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Iina Kuustonen tapasi Janne Katajan: ”Olipa kiva nähdä Jannea! – ”Sarkasmia havaittavissa…””

Vastaa