Isac Elliot ja Erna Husko- uusi julkkipari

Isac Elliot, tunnettu 23-vuotias pop-tähti, on viettänyt aikaa esiintyen abiristeilyillä Tallinnan ja Helsingin välillä. Hänen hiljattainen keikkaputkensa päättyi rentoutumiseen Tallinnassa, jossa hän majoittui ylellisessä hotellissa.

Isac jakoi sosiaalisessa mediassa kuvia tästä hotellihuoneesta, joka erottui erityisesti sen upean suuren kylpyhuoneen ja ylellisen poreammeen ansiosta. Kuvissa Isac itse esiintyy selin kameraan, antaen kuvan taustan puhua puolestaan.

Samaista poreammetta oli nähty myös fitnessvaikuttaja Erna Huskon, 26, Instagram-tarinoissa edellisenä iltana. Erna kertoi ottaneensa sviitin viimeisiksi öiksi, ja hän oli selvästi vaikuttunut hotellihuoneen kylpyhuoneen koosta ja loistokkuudesta. Vaikka hänen tarinansa on jo kadonnut Instagramista, se vahvisti yhteyden Isacin jakamiin kuviin.

Erna myöhemmin julkaisi toisen videon, jossa esitteli suurta hotellihuonetta, joka muistutti kokonsa puolesta kokonaista asuntoa. Tästä modernisti sisustetusta sviitistä avautui näkymät yli Tallinnan kaupungin.

Hilton Tallinn Park -hotellin ylellinen sviitti

Kuvien perusteella sekä Isac että Erna majoittuivat Hilton Tallinn Park -hotellin Presidential-sviitissä. Tämä huone on Tallinnan suurin sviitti, joka käsittää 180 neliömetriä. Sviitissä on keittiö, ruokailutila, toimisto, kaksi kylpyhuonetta sekä mainittu poreamme. Huoneen hinta yhdeksi yöksi on noin 949 euroa.

Huoneessa on yksi parisänky, ja lisäsänky on mahdollista saada viidelläkymmenellä eurolla. Ernan julkaisemassa videossa ei kuitenkaan näytetty lisäsänkyä tai makuuhuonetta.

Ernan kommentit yöpymisestä

Seiska-lehti otti yhteyttä Ernaan selvittääkseen, oliko hän ja Isac majoittuneet samassa sviitissä. Erna vahvisti, että kyseessä oli sama huone, mutta he eivät viettäneet yötä kahden kesken. Ernan mukaan he olivat siellä kaveriporukalla, ja hän kuvailee iltaa mukavaksi.

Isac uudella levy-yhtiöllä

Levy-yhtiö AGT on yksi musiikkiteollisuuden tunnetuista toimijoista. Heidän merkityksensä pop-musiikin kentällä on huomattava, ja yhtiö on tunnettu erityisesti kyvystään tuoda esiin uusia lahjakkuuksia ja kehittää artistien uria kansainvälisesti. Yksi heidän merkittävimmistä artisteistaan on Isac Elliot.

Isac Elliotin uran kehitys

Isac Elliot, suomalainen pop-laulaja ja lauluntekijä, tuli tunnetuksi nuorella iällä. Hänen yhteistyönsä AGT:n kanssa on ollut merkittävä askel hänen urallaan. AGT on tukenut Isacin uran kehittymistä monin eri tavoin, kuten tarjoamalla asiantuntevaa tuotantoapua, markkinointistrategioita ja kansainvälisiä yhteistyömahdollisuuksia.

AGT:n rooli Isac Elliotin menestyksessä

AGT:n rooli Isac Elliotin menestyksessä on ollut monipuolinen. He ovat olleet mukana levytyssopimusten neuvotteluissa, auttaneet julkaisujen ajoituksessa ja strategiassa sekä olleet avainasemassa Isacin musiikin markkinoinnissa ja promootiossa. AGT:n asiantuntemus on auttanut Isacia saavuttamaan laajemman yleisön ja vakiinnuttamaan asemansa pop-musiikin kentällä.

Yhteistyön tulevaisuuden näkymät

Isac Elliotin ja AGT:n välinen yhteistyö näyttää lupaavalta tulevaisuuden kannalta. AGT:n laaja-alainen osaaminen ja kansainväliset verkostot tarjoavat Isacille mahdollisuuksia laajentaa uraansa vieläkin kauemmas. On odotettavissa, että tämä yhteistyö tuottaa lisää menestyksekkäitä julkaisuja ja mahdollisesti avaa ovia uusiin projekteihin ja yhteistöihin.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa