Janna Hurmerinta lomaili- mutta missä on salaperäinen ranskalaismies

Janna kertoi jo viime lokakuussa Vain Elämää-ohjelmassa parisuhteensa tilasta.

Laulaja Janna Hurmerinta on viime aikoina kokenut vaikeuksia elämässään, erityisesti hänen parisuhteensa on ollut haasteellinen. Hurmerinta avautui tunteistaan eräässä haastattelussa ja paljasti, että hän oli harkinnut saman kappaleen esittämistä Satulinnassa, mutta ei pystynyt pitämään tunteitaan kurissa. Kappale oli hänelle henkilökohtaisesti liikuttava.

Laulaja kertoi myös, että hän oli kirjoittanut kappaleeseen omia sanoituksiaan, jotka käsittelivät hänen vaikeaa parisuhdettaan ja haluaa osoittaa valmiutensa luopua siitä. Heillä oli yhteinen lapsi, ja hän halusi käsitellä eroa kauniilla tavalla.

Janna Hurmerinnalla on yhteinen poika ranskalaisen miehensä kanssa. Poika syntyi keskosena, ja Hurmerinta koki traumaattisen kokemuksen, kun synnytys käynnistyi kesken Pariisin matkan. Noah-poika syntyi 32. raskausviikolla ja oli painoltaan vain 1 700 grammaa, mikä jätti syvän jäljen laulajan elämään.

Hurmerinta kertoi haastattelussa, että hänellä on edelleen öisin tapana käydä katsomassa, että poika hengittää. Kokemus on jättänyt häneen vahvan huolen poikansa terveydestä ja hyvinvoinnista. Hän on myös halunnut suojella poikaansa ja puolisoaan sosiaalisessa mediassa, jotta he voisivat itse tulevaisuudessa päättää, haluavatko he olla julkisuudessa esillä.

Kuva Jannan FB:

Vika lomakuva tähän väliin ja nyt kun ehkä sain huomionne bikinikuvalla, niin haluan kertoa että kevään keikat alkaa ylihuomenna pe Seinäjoelta, OmaSp Stadionilta. 😄🥰 Ens vkonloppuna sitten pe 9.2. Levi, Hullu Poro Areena ja la 10.2. Himos Areena. Nähään keikoilla.

Kesällä 2022 Jannasta vielä kirjoiteltiin satunnaisesti uuden miehensä kanssa

Janna ja hänen puolisonsa saivat pojan vuonna 2019 hieman yllättäen kesken yhteisen Pariisin-matkan, sillä pienokainen päätti syntyä reilusti ennen laskettua aikaa.

Vuoden 2019 heinäkuussa Janna ja hänen puolisonsa kokivat elämänsä suurimman yllätyksen Pariisissa, kun heidän rakas poikansa syntyi 22.7.2019, huomattavasti ennen odotettua synnytysaikaa. Tämä odottamaton tapahtuma muutti heidän elämänsä pysyvästi, mutta he tuntevat suurta rakkautta ja kiitollisuutta uuden perheenjäsenensä saapumisesta. Pieni poika on terve ja vahva, ja hän on tuonut valtavasti iloa Jannan ja hänen puolisonsa elämään. He haluavat kiittää Antoine-Beclaren sairaalan ammattitaitoista hoitohenkilökuntaa suuresta avusta, jonka he saivat alkutaipaleellaan.

Pariisin matka oli alun perin suunniteltu rentouttavaksi lomaksi, mutta siitä tuli odottamattomien tapahtumien keskipiste. Pieni poika, joka syntyi Pariisissa, toi mukanaan suuren elämänmuutoksen Jannan ja hänen puolisonsa elämään. Heidän matkastaan tuli paljon enemmän kuin he olivat suunnitelleet, mutta he ovat onnellisia uuden perheenjäsenen saapumisesta.

Ei niin mahtava rakkaustarina: Janna ja Juno

Laulaja Janna Hurmerinta ja rapartisti Juno joutuivat aikanaan kohun keskelle, kun selvisi, että Juno oli pettänyt vaimoaan Jannaa jo heidän liittonsa alkuvaiheilla. Parin avioliitto kesti vain muutaman kuukauden, kun pettäminen tuli julki. Juno myönsi syrjähyppynsä Me Naisten haastattelussa vuonna 2016 ja ilmaisi pahoittelunsa Jannalle. Hän kuvaili Jannaa upeaksi naiseksi ja katui tekoaan.

Tähän pettämiskohuun liittyi myös Temptation Islandissa nähty Cheyenne Järvinen, joka myönsi julkisesti suhteensa Junoon, vaikka Juno oli tuolloin naimisissa Jannan kanssa. Järvinen ja Juno tutustuivat samaan aikaan, kun Juno oli menossa naimisiin Jannan kanssa, ja he alkoivat tapailla. Kuitenkin pian selvisi, että Juno oli edelleen yhdessä Jannan kanssa, ja Järvinen kertoi, että heidän suhteensa päättyi nopeasti sen jälkeen.

Pettämiskohu ja avioero olivat molemmille osapuolille erityisen raskaita, koska niitä käsiteltiin laajalti julkisuudessa. Janna myönsi myöhemmin, että hänen äitinsä oli varoittanut häntä Junosta, ja hän totesi, että olisi pitänyt kuunnella äitinsä neuvoa. Juno puolestaan on myöhemmin sanonut katuvansa tapaa, jolla heidän avioliittonsa päättyi, ja kertonut, ettei ole enää juurikaan tekemisissä Jannan kanssa vuoden 2018 jälkeen.

Tulevat keikat

Edullisesti matkalle - lentäen

Yksi kommentti artikkeliin ”Janna Hurmerinta lomaili- mutta missä on salaperäinen ranskalaismies”

Vastaa