Janne Katajan koskettava livelähetys! Tukea monelta julkkikselta: ”Se on jännä juttu, että Suomessa konkurssi mielletään suurena häpeän aiheena…”

Hihhihhii Oy on hakeutunut vapaaehtoisesti konkurssiin. Yhtiön omistajia ovat mm. Janne Kataja ja Aku Hirviniemi. Sen jälkeen, kun konkurssi tuli yleiseen tietoon, halusi Kataja kertoa muille syistä, jotka johtivat tähän ikävään tilanteeseen sekä oikoa samalla harhaluuloista, joita oli kantautunut hänen tietoonsa. Hän teki sen Instagramin livelähetyksen avulla.

Näin yrityksen konkurssista uutisoitiin aiemmin:

Janne Katajan liiketoiminta päätepisteeseen: konkurssi

Kataja kertoo lähetyksen alussa itkuisin silmin, kuinka takana on valvottuja öitä ja stressiä sekä kaikenlaista muuta. Samalla alkaa kuulumaan viestien tulvaa, joiden piippaus vähän häiritsee alussa eikä meinaa kunnolla kuulla, mitä Kataja lähetyksessään sanoo. Viestejä tulee mm. monilta julkkiksilta.

Vappu Pimiän kommentti herkistää – konkurssin ei pitäisi olla Suomessakaan häpeä

Juontaja Vappu Pimiä on yksi kommentoijista ja hänen kommenttinsa konkurssin häpeään liittyen on erittäin hyvä:

”Janne rakas!!! Olet rohkea ja todellinen menestyjä minun silmissä! 💪💪❤️❤️Se on jännä juttu, että Suomessa konkurssi mielletään suurena häpeän aiheena, kun taas Jenkeissä ajatellaan, että silloin ihmisellä on aivan erilaista , ainutlaatuista kokemusta ja hänestä voi kuoriutua vielä suuri menestyjä juuri konkurssin tuoman kokemuksen myötä! Olet rakas, vahva ja todellinen taistelija, ystäväni!❤️Täällä ollaan, muista se!🙋‍♀️🥰”

Joku toinenkin kommentoija osaa kertoa, kuinka Virossakaan konkurssi ei ole häpeäleima.

Ellen jokikunnas lähetti myös tsemppiä Katajalle:

”Todella hyvä, rohkea ja koskettava puheenvuoro. ❤️

Paljon voimia ja sinä jos kuka kukoistat yrittäjänä silmänräpäyksessä mihin ikinä seuraavaksi ryhdytkään.

Näyttelijänä, esiintyjänä ja taiteilijana loistat aina kaikesta huolimatta! ❤️❤️❤️”

Kataja kertoo lähetyksessään, kuinka yrityksellä oli kuitenkin 20 hyvää vuotta

Livelähetyksessä selviää, että alussa yrityksen oli tarkoitus myydä huumorikeikkoja, mutta sen jälkeen mukaan on tullut muitakin osa-alueita, kuten kiinteistöjä ja lelukauppoja. Lelukaupan myyntiä ovat laskeneet korona-aika sekä monet muut maailmantilanteesta johtuvat asiat. Yrityksellä on takana 20 hyvää vuotta, eikä tulevista maailmanongelmista voitu tietysti tietää.

Kataja kertoo, että velkamäärä ei ole valtava eikä toiminta ole ollut holtitonta, kuten hän on lukenut esimerkiksi Jodel-palvelun keskusteluista. Hän haluaa myös oikaista sellaiset luulot, että konkurssin myötä on helppo laittaa muut maksumiehiksi. Hänen mukaansa tässä on kyseessä vastuullinen konkurssi, jossa osakkaat ovat maksajina.

Kataja kertoo lähetyksessä koskettavan asian, joka koskee hänen tytärtään. Kun tytär oli saanut kuulla konkurssista, oli hän kysynyt isältään, että meneekö meiltä koti. Kataja ei ollut osannut vastata tähän, koska tämä kaikki on hänellekin uutta. Kataja paljastaa, että he olivat kääntäneet ensin kaikki kivet, jotta konkurssilta olisi voitu välttyä.

Pääset katsomaan koko livelähetyksen tallenteen tästä alta.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Janne Katajan koskettava livelähetys! Tukea monelta julkkikselta: ”Se on jännä juttu, että Suomessa konkurssi mielletään suurena häpeän aiheena…””

Vastaa