Jasmin Vähäkangas kertoo miehensä oikeusjutun päättyneen: ”Päätös oikeudesta tuli tänään…”

Suomalainen malli, juontaja, laulaja, entinen kunnallispoliitikko sekä bloggaaja Jasmin Vähäkangas (o.s. Mäntylä) on julkaissut sometileillään hyviä uutisia. Ne koskevat hänen mieheensä Marko Vähäkankaaseen liittyviä syytteitä mm. pahoinpitelystä. Jasmin julkaisee kuvan oikeuden päätöksestä ja kertoo samalla, että kaikki hänen mieheensä liittyvät syytökset on hylätty.

Päätös oikeudesta tuli tänään ja KAIKKI mieheeni @markovahakangas liittyvät syytteet on HYLÄTTY. 🙏🏼 Totean lyhyesti vain sen, että on hienoa, kun oikeus toteutuu ja voittaa.

kertoo Jasmin hyvistä uutisista

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Jossakin vaiheessa tilanne ei näyttänyt hyvältä:

Jasmin Vähäkangas jakoi miehensä pelottavat viestit: Toivottavasti kuolet pian

Jasmin tekee säännöllisesti julkaisuja mm. hänen avioelämästään Markon kanssa

Jasmin ja Marko menivät naimisiin kesäkuussa 2023. He tapasivat toisensa vuonna 2022 ollessaan samalla työpaikalla. Kaikki Markon saamat syytteet liittyivät aikaan, jolloin Jasmin ei vielä tuntenut Markoa.

Näin pariskunnan kihlauksesta uutisoitiin:

Jasmin Mäntylä on mennyt kihloihin – kumppani löytyi ihan läheltä

Jasmin on kertonut sometileillään koko tämän oikeusprosessin ajan uskovansa miehensä syyttömyyteen. Hän oli oikeassa ja nyt Marko sai oikeudesta päätöksen, jonka mukaan kaikki häntä koskevat syytökset on hylätty.

Jasmin on julkaissut myös tuoreita kuvia parin yhteiselosta

Pian tämän oikeuden päätökseen liittyvän julkaisun jälkeen Jasmin on ehtinyt julkaista yhteiskuvia itsestään ja Markosta. He ovat kuvien mukaan käymässä kuntosalilla. Pariskunta näyttää kuvissa iloisilta ja eloisilta.

Meidän tiimi. ❤️ Kuntoilua ja kotoilua näin vapunkin kunniaksi, mitäpä sitä hyviä rutiineja vaihtamaan.

kertoo Jasmin kuvistaan

Myös Jasminin kasvit näyttävät eloisilta, joita nähdään myös tämän julkaisun kuvissa. Jasmin kertoo, ettei ole koskaan ollut mikään viherpeukalo, joten nämä hänen hyvin voivat kasvit ilahduttavat häntä.

Kuvissa neljä ja viisi pääsette tekin todistamaan ihmettä! En ole IKINÄ ollut mikään taitava viherpeukalo; olen aina tykännyt kukista ja kasveista, en ole vaan saanut pidettyä niitä hengissä. Mutta nyt sen lisäksi, että kaikki kasvimme ovat pysyneet pitkään elossa, ne myös oikeasti kasvavat uusia lehtiä maailmaan pukaten! Pienet (tässä tapauksessa minikokoiset) asiat voivat todellakin ilahduttaa suuresti.

Jasmin toivottaa julkaisun lopussa hyvää vappua, joka on sitä varmasti hänellekin mm. oikeuden positiivisen päätöksen takia:

– Oikein ihanaa ja iloista vappua kaikille! ❤️

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa