Jennifer Garner paljastaa reppunsa sisällön – yllättyy itsekin ja purskahtaa nauruun

Yhdysvaltalainen Golden Globe -palkittu näyttelijä Jennifer Garner teki yllättävän paljastuksen, joka liittyi hänen reppuunsa. Hän esittelee Instagram-videollaan mitä kaikkea repun sisältä löytyy ja osa löydöksistä yllättää hänet itsensäkin ja hän purskahtaa nauruun. Näet videon tästä alta.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Repun sisältö vaikuttaa alussa olevan ihan normaali

Kun Garder poistaa repussaan olevia asioita, sisältö vaikuttaa ensin olevan ihan normaali viisikymppisen naisen reppu. Niin hän videossaan itsekin mainitsee, kun sieltä löytyy esimerkiksi lukulasit. Lukulaseja löytyy sen jälkeen lisää, joka ei saa naista vielä ihmettelemään mitä onkaan reppuunsa laittanut.

Jossakin vaiheessa repusta löytyy pähkinöitä. Niitä alkaa yllättäen löytymään paljon lisää. Siinä vaiheessa, kun repussa ei tunnu enää olevaan mitään muuta kuin pähkinöitä, Garner purskahtaa nauruun. Pähkinöitä löytyy monenlaisista pusseista esimerkiksi pakastepusseihin sullottuina. Video loppuu siihen, kun Garner laskee pähkinäpusseja olevan kahdeksan ja hän katsoo reppuunsa ja naurahtaa, joten niitä taitaa löytyä sieltä vielä lisää.

Joku kommentoi videota, että onko kyseessä Jenniferin reppu vain naapuruston oravan. Kommentoinnin perusteella tämä video on huvittanut monia muitakin kuin sen omistajaa. Sitä on kommentoitu paljon ja siitä on tykännytkin jo yli 1,5 miljoonaa käyttäjää.

Garner kertoo julkaisussaan myös uusimmasta elokuvastaan Family Switch

Garnerin uusin elokuva Family Switch (suom. Perhehämminki) julkaistiin 30.marraskuuta 2023. Hän on julkaissut Instagram-tilillään julkaisun, joka liittyy tähän elokuvaan. Julkaisussa nähdään, kuinka elokuvan kuvauksia tehdään ja Garder tekee siinä sormillaan sydänkuvioita keskellä kameroita ja kuvauspaikkaa. Näet videon tästä alta.

Jos upotus ei näy, näet sen täältä.

Garner kiittää videon yhteydessä heitä, jotka ovat valinneet katsottavakseen tämän elokuvan. Elokuva näkyy Suomessa Netflix-suoratoistopalvelun kautta. Elokuvassa eletään joulualusaikaa ja siinä tapahtuu jonkinlainen kosminen ilmiö, joka vaihtaa perheen kehot keskenään eli perheen vanhemmat vaihtavat niitä lastensa kanssa ja koira vaihtaa kehoa perheen taaperon kanssa. Kyseessä on hauska ja mukaansatempaava perhekomedia.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa