Joel Harkimo kosti vaimolleen piparin avulla: ”Mitä Janni Hussi vihaa?”

Suomen suosikkipari Joel Harkimo ja Janni Hussi ovat taas kerran hauskuuttaneet Instagram-käyttäjiä. Tällä kerralla aihe liittyy Jannin suureen himoon syödä piparkakkutaloja. Joel haluaisi ilmeisesti niiden säilyvän pöytäkoristeina, mutta Jannin mukaan ne eivät ole niin kestäviä, että niitä voisi napostella heti.

Joel on nyt halunnut tehdä piparkakkutaloja syövälle vaimolleen jäynän ja näyttää tässä alla olevalla videolla, kuinka hän rakentaa Jannin kestävän piparkakkutalon. Siinä on salainen ainesosa, jota Janni vihaa. Joel on laittanut videolle esille kysymyksen: ”Mitä Janni Hussi vihaa?” Hän myös vastaa siihen heti, että Kallen kaviaaria.

Toisiaan jekutteleva pari vihittiin viime kesänä: Vihdoin vihitty, Janni Hussi ja Joel Harkimo

Katso tästä alta olevasta videosta, kuinka Joel viimeistelee piparkakkutalonsa mätikaviaarilla ja peittelee sen tomusokerilla.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Piparkakkutalo 2.0. Näin rakennat Janni Hussi varman piparkakkutalon.

kertoo Joel

Mätitahna huoneenlämmössä… saattaa parin päivän päästä olla ”huumaava” tuoksu talossa 😂

kommentoi joku mätitahnan käyttöä

Toi on julmaa. Mä teen Janni sulle piparitalon jonka saat syödä ❤️

lupaa joku

Näin lopulta käy Joelin jäynäksi tarkoitetulle piparkakkutalolle

Joel on julkaissut myöhemmin myös videon, jossa nähdään miten mätitahnaa sisältävälle piparkakkutalolle käy. Videon alussa Janni huomaa uuden piparkakkutalon ja lopulta myös maistaa sitä. Katso alla oleva video, josta näet mitä mieltä Janni on piparkakkutalon mausta.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Bwahahah,tää on kyl paras🤣 täytyy itekin laittaa kaikkiin herkkuihin mätitahna päälle ni eipä tee mieli🤣 Tää versio taitaa houkuttaa Harria enemmän ku perusversio😅

on joku huomannut, että koira taitaa pitää tästä piparkakkutalosta enemmän kuin aiemmista

Ootte kyllä pari. 😍😂 Huumoria ei ainakaan puutu. 😂 Janni on kyl oikeassa tuossa, et ei tuu säilymään niin, että olis terveellistä syödä jouluna. 😅😄

huomaa joku, että nyt on piparkakkutalossa aines, joka ei säily pöydällä

Jannilla oli häämatkallaan ihmettelemisen aihetta eikä tämä hinta ollut jekku: Oletko koskaan juonut näin kallista kahvikupillista minkä Janni Hussi joi häämatkallaan?

Moni pitää tätä ideaa hauskana ja aikoo kokeilla sitä itsekin, jotta ei esimerkiksi tulisi syötyä jouluna liikaa herkkuja.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa