Joko tiedät hänestä? Alix Earle on yksi tämän hetken kuumimmista sometähdistä – katso tuoreet vähäpukeiset kuvat

Somekaunotar ja julkkistähti Alix Earle on julkaissut monta uutta kuvaa itsestään, joissa hänellä on päällään hyvin vähän vaatetusta. Kaunotarta seuranneille se ei ole mitään uutta, koska hän julkaisee usein itsestään vähäpukeisia kuvia.

Alix kertoo myös avoimesti ja rehellisesti elämästään eri sosiaalisilla kanavoilla. Hänen videoissaan nähdään usein, kuinka hän meikkaa itseään tai valitsee asuaan. Mm. hänen valkoinen eyeliner-meikkitekniikkansa on inspiroinut monia kokeilemaan samaa. Monet hänen säännöllisesti käyttämänsä tuotteet ovat olleet loppuunmyytyjä.

Näet tässä alla hänen jakamansa uudet kuvat, jotka on otettu Flaunt Magazinen toimesta.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Kuka oikein on tämä TikTok-julkkis?

Jos Alix Earle ei ole vielä tuttu, tässä on muutama fakta hänestä:

  • Hänellä on yhteensä yli 9,3 miljoonaa seuraajaa TikTokissa ja Instagramissa.
  • Hän on 23-vuotias (syntynyt 16.12.2000)
  • Hän on valmistunut Miamin yliopistosta (Miami Herbert Business School)
  • Marraskuussa 2023 saatiin vihdoin monien kuukausien spekulointien jälkeen varmistus, että Alix seurustelee amerikkalaisen jalkapallopelaajan Braxton Berriosin kanssa.

Braxton seurusteli näyttelijä Sophia Culpon kanssa vielä siinä vaiheessa, kun suhdehuhut Earlen kanssa alkoivat. Culpo syytti miestä pettämisestä ja asiaa käsiteltiin julkisesti paljon.

Pian Flaunt Magazinen kuvien jälkeen Earle julkaisi uusia kuumia kuvia kysymyksen kera

Earle julkaisi pian Flaunt Magazinen ottamien kuvien jälkeen uusia kuvia, joissa oli mukana kysymys. Se ei ollut kuvatekstien yhteydessä, vaan suoraan kuvassa hänen rintojensa päällä. Kysymyksessä kysytään, että näyttävätkö hänen rintansa suurilta. Sillä hän tarkoittaa ilmeisesti, että tekeekö hänen päällään oleva tiukka t-paita hänen rintansa näyttämään suurilta.

Kuvista selviää myös, että kuvat on otettu tivolilta näyttävässä paikassa sekä jossakin konsertissa. Kuvissa nähdään myös muita hänen mukanaan juhlimassa olevia ihmisiä. Joku miettii, että nähdäänkö kuvissa Harry-niminen mies ja onko hän päässyt yli Braxtonista, joten ilmeisesti pari on nyt päätynyt eroon.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa