Katri Helena paljasti lupaamansa harvoin nähdyn kehonosansa: ”SUOMI voitti eilen Norjan jääkiekossa ja Liimataisen yllytyksestä lupasin…”

Laulaja Katri Helena on julkaissut kuvan, jossa nähdään hänen harvoin nähty kehonosansa. Hän joutui paljastamaan sen, koska oli luvannut tehdä sen, jos Suomi voittaa Norjan jääkiekossa. Niin kävi, joka ei ollut aiempien vuosien otteluiden mukaan mikään yllätys.

Katri Helena kertoo Instagram-julkaisussaan, kuinka hän oli tehnyt tämän lupauksen puolisolleen Tommi Liimataiselle. Tässä alla olevassa upotuksessa nähdään tämä kuva kehonosasta, jota ei ole kovinkaan usein nähty. Kyseessä ovat hänen varpaansa.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Siinä ne sitten on, kun lupasin! SUOMI voitti eilen Norjan jääkiekossa ja Liimataisen yllytyksestä lupasin lakat varpaisiin omilla lakoilla….

kertoo Katri Helena vedostaan, jonka hävisi

Moni pitää kynsilakasta ja eräs aikoo laittaa samat itsellekin:

”Hienot, laitan samanlaiset matkalle Välimerelle”

Katri Helenalla ja Tommilla on yli 30 vuoden ikäero

Katri Helena ja Tommi Liimatainen ovat olleet yhdessä jo pitkään. Heidän suuresta yli 30 vuoden ikäerosta on uutisoitu paljon ja jossakin vaiheessa se meinasi johtaa eroon. Pariskunta on edelleen yhdessä ja nyt sen myötä on nähty pitkästä aikaa Katrin varpaatkin.

Katri Helena oli aikoinaan naimissa Panu Rajalan kanssa ja näin on uutisoitu heidän hääyöstään:

Katri Helena avautuu karmeasta avioliitostaan Panu Rajalan kanssa – Paljastaa miehensä pettäneen häntä hääyönä toisen naisen kanssa

Tommi on manageri ja hän toimi aikoinaan levy-yhtiö Hype Recordsin toimitusjohtajana. Hänen pikkuveljensä on Jonne Aaron ja hän toimii tällä hetkellä pikkuveljensä Negative-yhtyeen managerina. Hänellä on myös toinen pikkuveli Ville Liimatainen, jonka yhtyeen managerina hän on myös toiminut. ¨

Osa muistaa Tommin myös Idolsista, jossa hän toimi kuudennen kauden yhtenä tuomarina yhdessä Laura Voutilaisen ja Jone Nikulan kanssa. Hän siirtyi Katri Helenan manageriksi vuonna 2011 ja siitä parin vuoden kuluttua vuonna 2013 Tommi myös, että hän myös seurustelee Katri Helenan kanssa. Heidän on kerrottu rakastuneen toisiinsa jo yli 15 vuotta sitten.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa