Katso miltä muistisairaudesta kärsivä Bruce Willis näyttää nyt – tuoreita koskettavia kuvia lennolta

Uransa näyttelijänä lopettanut vastikään 69-vuotta täyttänyt Bruce Willis sairastaa muistisairautta, joka johtuu otsaohimolohkorappeumasta. Hänen tyttärensä Rumer Willis on jakanut isästään viime aikoina paljon kuvia, joista nämä tuoreimmatkin kuvat saattavat olla hänen julkaisemiaan.

Tässä alla on upotus tuoreesta Brucesta otetusta kuvasta. Se on kuvatekstin perusteella otettu viime sunnuntaina. Kuvaan on päässyt mukaan myös perheen koira Pilaf, jonka on kerrottu kiintyneen Bruceen kovasti. Koiran omistaa Brucen tytär Tallulah Willis.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Bruce vaikuttaa kuvan perusteella olevan rauhallisessa mielentilassa. Hän on ehkä lentämässä jonnekin, koska kuva näyttää siltä, kuin se olisi otettu lentokoneesta ja yksityisestä sellaisesta. Bruce istuu muhkealla penkillä ja hänellä on kaulassaan niskatyyny, jollaista monet käyttävät lennon aikana.

Perhe Willis on nähty viime vuosina monissa yhteiskuvissa, joissa mm. nähdään hänen uusperheensä yhdessä ensimmäisen perheensä kanssa

Sen jälkeen, kun Brucen muistisairaudesta ilmoitettiin, on Bruce perheineen nähty monissa yhteiskuvissa. Tytär Rumer on monien kuvien lähettäjänä, mutta myös muut Brucen läheiset ovat julkaisseet kuvia, joissa he ovat yhdessä Brucen kanssa.

Brucella on uusperhe, johon kuuluvat hänen vaimonsa Emma Heming-Willisin lisäksi lapset, jotka ovat syntyneet vuosina 2012 ja 2014. Bruce oli naimisissa näyttelijä Demi Mooren kanssa vuosina 1987–2000. Heillä on kolme yhteistä lasta: Rumer (s. 1988), Scout (s. 1991) ja Tallulah (s. 1994).

Brucen entinen ja nykyinen vaimo vaikuttavat tulevan hyvin toimeen. Heidän on nähty valmistautuvan yhdessä esimerkiksi jouluun, josta on julkaistu esimerkiksi tässä alla olevassa upotuksessa nähtävät kuvat. Niissä ovat kaikki koossa eli Brucen kaikki lapset sekä entinen että nykyinen vaimo. Kuvat on julkaissut ex-vaimo Demi.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Lue myös: TV Ohjelmat (diginyt.fi)

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa