Khloé Kardashian paljastaa: ”Kamelinvarpaani on tästä syystä kadonnut…”

Kourtney Kardashian on kertonut, kuinka hänensisarensa Khloén kamelinvarvas on ”erittäin kuuluisa”. Mutta nyt sitä ei enää ole, koska Khloén mukaan se on kadonnut. Sitä ei ole poistettu tai muutettu millään lääketieteellisillä apukeinoilla, vaan sitä ei voi enää nähdä luonnollista syistä.

Tässä alla on kuva, jossa Khloén kamelivarvasta ei ainakaan enää näe, vaikka hänellä on päällään tiukat trikoot.

Jos upotus ei näy, avaa se auki tästä.

Lue myös:

Näitä 9 tiukkaa sääntöä pitää noudattaa, jos on Kim Kardashianin assistentti

Tämän luonnollisen syyn takia Khloén kamelinvarvasta ei voi enää nähdä

Silloin, kun Khloén kamelinvarpaan saattoi vielä nähdä, hän kutsui sitä nimellä Camille. Hän kertoi, että sen nimeämisen syynä oli se, kuinka hän halusi saada takaisin vartalokuvansa hallinnan. Hän muistutti myös, että kaikilla naisilla on välillä kamelinvarvasaika. Hänellä se vain erottui välillä vähän liiankin hyvin.

Tässä on Khloén selitys sille, miksi Camille hävisi:

”Kun olin lihava, minulla oli Camille ja nyt kun olen ollut laihempi, se katosi.”

Camille kirjoitettiin C:llä, koska se liittyi koodiin, jota hän ja Kim käyttivät keskenään. He saattoivat sen avulla kertoa toisilleen, jos kamelinvarvas oli näkyvillä. Koodi on CTC eli ”cover the camel”, joka on suomeksi: laita kameli piiloon.

Koodin käyttö toimi hyvin esimerkiksi, jos paparazzit olivat kuvaamassa siskoksia. Khloén kameli oli jonkin aikaan suosittu näky ja naisen mukaan Camille oli häpeämätön.

Khloé on kuuluisa televisiopersoona

Yhdysvaltalainen Khloé Kardashian on kuuluisa televisiopersoona, joka tunnetaan parhaiten tv-sarjoista: E! Rikkaat Kardashianit ja Kourtney and Khloé Take Miami. Myös hänen vanhempansa sekä sisaruksensa ovat kuuluisia ja heidät on nähty monissa samoissa ohjelmissa kuin Khloé.

Khloé on Kris Jennerin ja Robert Kardashianin tytär. Hän on omistanut isosiskojensa Kim Kardashianin ja Kourtney Kardashianin kanssa vaateliikkeen nimeltään Dash. Hänellä on myös pikkuveli Rob Kardashian sekä kaksi nuorempaa sisarpuolta Kendall Jenner ja Kylie Jenner.

Khloé viettää 40-vuotispäiviään 27. kesäkuuta.

Lähde: Bustle

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa