Kilpailua: Niko Ranta-aho vs Stefan Therman

Niko Ranta-aho istuu edelleen Riihimäen vankilassa törkeistä huumausainerikoksista saamaansa 13 vuoden pituista vankeusrangaistusta.  Niko Ranta-aho asui hulppeasti Espanjassa, kunnes huumekäry kävi,

Niko ehti olla naimisissa Sofia Belorfin kanssa, joka sittemmin oli myös Stefan Thermanin seuralainen… myös Katrie Daler listataan Nikon eksiin. Niko ja Katrie tapailivat toisiaan kesällä 2020, Nikon vapauduttua tutkintavankeudesta. Kuulemma myös Saara Ahlberg olisi jossain vaiheessa tapaillut nykyään lusimassa olevaa Nikoa.

Stefan Therman ja 2024

Liikemies Stefan Therman, 36, on tuomittu Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa ampuma-aserikoksesta. Hänellä oli hallussaan Finclassic 512s -haulikko ja Husqvarnan kivääri ilman tarvittavia lupia. Aseet olivat peräisin edesmenneen henkilön kuolinpesästä.

Thermanin viikonloppu Ruisrockissa

Therman oli Ruisrockissa, jossa hänen käytöksensä herätti huomiota. Vesibussissa hän lauloi ja käytti baarin antimia. Rantautuessaan hän riiteli järjestyksenvalvojan kanssa, haukkui tätä ja heitti VIP-passin Aurajokeen. Myöhemmin hän yritti päästä taksiin ilman paitaa ja riiteli kumppaninsa kanssa, ennen kuin he lopulta lähtivät yhdessä.

Sutinaa missin kanssa

SKohuliikemies Stefan Therman on nähty viettävän aikaa vuoden 2015 Miss Suomi -kilpailuun osallistuneen Saara Ahlbergin kanssa. Seiskan saamien tietojen mukaan pariskunta on viihtynyt yhdessä helsinkiläisessä ravintolassa, jossa heidät on nähty nauttimassa viiniä. tefan on viihtynyt viime ajat yksikseen, mutta ehkä tilanteeseen on nyt tulossa muutos. Kohuliikemies on aikaisemmin ollut yhdessä Sofia Belórfin ja Martina Aitolehden kanssa. Martinalla ja ”Stefulla” on yhteinen lapsi.

Edullisesti matkalle - lentäen

2 kommenttia artikkeliin ”Kilpailua: Niko Ranta-aho vs Stefan Therman”

Vastaa