Krista Pärmäkoski: ero

Suomen maastohiihtotähti Krista Pärmäkoski, 33, on ilmoittanut eroavansa aviomiehestään Tommi Pärmäkoskesta, 40. Krista kertoi asiasta henkilökohtaisella Instagram-tilillään. Hän kirjoitti, että he ovat päättäneet muuttaa erilleen upeiden ja vaiherikkaiden yhteisten vuosien jälkeen. Krista ilmaisi kiitollisuutensa yhteisistä vuosista ja kertoi, että vaikka he hakevat avioeroa, heidän välillään vallitsee yhä ymmärrys ja arvostus toisiaan kohtaan.

Krista ja Tommi menivät naimisiin vuonna 2014. He ovat päättäneet jatkaa elämäänsä ystävinä, vaikka he eivät kommentoi asiaa enempää. Tämä muutos on merkittävä molempien elämässä, mutta he näyttävät olevan valmiita kohtaamaan tulevaisuuden uudella tavalla.

Ura jatkuu

Krista Pärmäkoski on moninkertainen arvokisamitalisti, joka on voittanut muun muassa olympiahopeaa ja -pronssia sekä useita MM-hopeamitaleja. Huolimatta henkilökohtaisista muutoksista, hän aikoo jatkaa hiihtouraansa ainakin kaksi kautta. Kesäkuussa Krista ilmoitti, että hän tähtää vuoden 2026 olympiakisoihin asti.

Viime kaudella Krista juhli maailmancupin osakilpailuvoittoa Lahdessa, mikä vaikutti positiivisesti hänen päätökseensä jatkaa uraansa. Hän on suunnitellut osallistuvansa alkukauden kolmeen ensimmäiseen viikonloppuun, jotka ovat Ruka, Lillehammer ja Davos.

Tommi Pärmäkosken ura

Nykyisin Olympiakomitean huippu-urheiluvastaavana työskentelevä Tommi Pärmäkoski on pitkän linjan fysiikkavalmentaja. Hän on työskennellyt muun muassa SM-liigan Lahden Pelicansissa ja Tampereen Tapparassa. Tommin ura on ollut merkittävä ja hän jatkaa edelleen panostamistaan urheilijoiden fyysisen valmennuksen parissa.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Vuonna 2021 Krista kertoi Iltalehdelle, että hän haluaisi olla perheenäiti tulevaisuudessa. Hän pohti tuolloin, ettei ole opiskellut uutta ammattia eikä miettinyt muita vaihtoehtoja. Krista ilmaisi halunsa auttaa ystäviä ja nauttia kotitöistä, jos tilanne sen sallisi.

Krista ja Tommi muuttivat Kuortaneelle valmistuneeseen hirsitaloon marraskuussa 2021. Tämä reilun 170 neliön talo oli tarkoitus olla heidän loppuelämänsä koti. Nyt tilanne on muuttunut, ja heidän on tehtävä uusia suunnitelmia erillään toisistaan.

Ystävinä eteenpäin

Vaikka avioero on suuri muutos, Krista ja Tommi ovat ilmaisseet jatkavansa elämää eteenpäin ystävinä. Tämä kertoo heidän kyvystään käsitellä muutoksia ja säilyttää positiivinen asenne vaikeina aikoina. Ymmärrys ja arvostus toisiaan kohtaan ovat tärkeitä elementtejä heidän uudessa elämänvaiheessaan.

Tulevat haasteet ja mahdollisuudet

Krista ja Tommi kohtaavat nyt uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Heidän täytyy sopeutua uusiin elämäntilanteisiin ja löytää uusia polkuja, jotka tuovat heille onnea ja menestystä. Kristan jatko hiihtouralla ja Tommin työ huippu-urheilun parissa antavat heille molemmille mahdollisuuden keskittyä omiin intohimoihinsa ja tavoitteisiinsa.

Ps. Kristan mielestä paras lomakohde on oma koti!

Krista Pärmäkoski oli MTV:n Tähdet vs. google -ohjelman vieraana, jossa hän kertoi, millaisessa talossa asuu yhdessä silloisen aviopuolisonsa kanssa.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa