Kuka on tämän vuoden Love Island kohupari?

Suomessa Love Island -ohjelmassa joukko sinkkuja suuntaa merenrantavillalle viettämään unohtumatonta kesää. He toivovat löytävänsä kipinän ja rakkautta, ja tähän tarkoitukseen he käyvät romanttisilla treffeillä, osallistuvat erilaisiin peleihin ja tutustuvat toisiinsa illanvietoissa sekä arjessa huvilassa. Kauden aikana saarelle saapuu myös uusia sinkkuja, jotka tuovat lisää jännitystä ja haasteita.

Finaaliin selviävät parit asetetaan katsojien äänestettäviksi, ja yksi pari valitaan voittajaksi. Tämän jälkeen heidän eteensä asetetaan viimeinen valinta: rahat vai rakkaus. Voittajaparilla on mahdollisuus jakaa 25 000 euron voittopotti, menettää se tai pitää se vain itsellään. Tämä päätös voi olla ratkaiseva heidän suhteensa ja tulevaisuutensa kannalta.

Uusi villa ja uudet asukkaat emmekä malttaneet olla vihjaamatta millaisia upeita sinkkuja astelee ensimmäisenä rakkauden saarelle. 🏝️🫶

Kuka tunnustautuu huonoksi kokiksi? Kuka etsii tavoitteellisesti urheilevaa kumppania? Kenen supervoima on nauru, jolla selviää tilanteesta kuin tilanteesta? Lue lisää näistä rakkaudennälkäisistä sinkuista Appista (olethan jo ladannut?), jonka kautta pysyt muutenkin mukana villan juonenkäänteissä. 😎

Tästä se lähtee! Kuuma kesä Espanjan auringon alla🔥❤️

Ps. Huomenna paljastamme lisää sinkkuja 🤫😏

🍑 Love Island Suomi ma-la 20.00 5.6. alkaen MTV Katsomossa
🍉 Jaksot näet myös MTV3:lla kello 22.35

Veronica Verho on päässyt jo näkemään tulevan Love Island -kauden sinkut ja paljastaa, että hänen mielestään joukossa on monta potentiaalista paria.

– Tällä kaudella on aivan uudet sinkut ja aivan uusi villa. Minusta tuntuu, että tullaan saamaan enemmän rakkautta kuin koskaan, Verho kuvailee tulevaa kautta.

Ohjelman juontaja Veronica Verho ottaa kihlattunsa Juhani Koskisen mukaan Love Islandille: ”Kun olen vapaalla kuvauksista, niin puolisoni nähdään…” Verhon mukaan rakkauden saarelle lähtee hänen kihlattunsa Juhani Koskinen sekä parin mäyräkoirat Matti ja Teppo. Juontaja kertoo matkan olevan koiriensa ensimmäinen ulkomaanmatka.

Sarjassa on myös uusi kertoja

Tomi Haustola on tv:stä, TikTokista ja stand up -lavoilta tuttu koomikko, joka on käsikirjoittanut muun muassa Noin viikon uutisia, Suurmestariaja Stadi vs. Lande-ohjelmia. Hän oli myös ehdolla viime Kultainen Venla -gaalassa Vuoden käsikirjoittajaksi. Haustola palkittiin koomikoiden toimesta Vuoden koomikkona 2022. Nyt häntä kuullaan ohjelman kertojaäänenä.

Edullisesti matkalle - lentäen

2 kommenttia artikkeliin ”Kuka on tämän vuoden Love Island kohupari?”

Vastaa