Kuka on uusi Bachelor: Joonas Kenttämies

Suomen suosituimpia musavideoita ja maailman arvostetuimpia snoukkaleffoja tehnyt ohjaaja Joonas Kenttämies on uusi bachelor Suomi. Joonas muutti Los Angelesiin jo 2013. Kenttämies syntyi Raahessa, mutta muutti jo lapsena Kilon ja Masalan kautta Malesiaan ja Hollantiin. Pisin pätkä nuoruudesta tuli viettetyä Tampereella, koska lukio oli käytävä. 

Vuonna 2015 hän kertoi City-lehden haastattelussaan itsestään tähän tyyliin: Mies ei koe olevansa mistään kotoisin. Seitsemänhenkinen perhe, jonka lapsista Kenttämies on vanhin, muutti isän Nokia-työn perässä. Kenttämies on kiitollinen kansainvälisistä kokemuksista ja niiden avulla oppimistaan asioista, rohkeudesta ja ennakkoluulottomuudesta, eikä harmittele juurettomuuttaan. Kenttämies on kuvannut kaveriporukassa skeitti- ja lumilautavideoita varhaisteinistä asti.  Kuusitoistakesäisenä miehen selän rikkonut lumilautaonnettomuus vauhditti siirtymää kameran edestä sen taakse. Niihin aikoihin Kenttämies ryhtyi jo kuvaamaan lumilauta-aiheisia televisio-ohjelmia, aluksi ROCsport.tv:lle ja sitten Frontside 3 -ohjelmalle.  Kenttämies on tehnyt musiikkivideoita Mikael Gabrielin lisäksi muun muassa Teflon Brothersille, Sini Sabotagelle, JVG:lle ja Spektille.

Kenttämiehen tarina on esimerkki siitä, kuinka intohimo ja uteliaisuus voivat johtaa merkittäviin kokemuksiin ja muutoksiin niin henkilökohtaisella kuin ammatillisella tasolla. Hänen spontaani päätöksensä lähteä valokuvaaja Jere Hietalan mukaan Namibiaan dokumentoimaan sarvikuonojen salametsästystä osoittaa rohkeutta ja halua oppia uutta.

Kenttämiehen kokemus Namibiassa muuttui elämänmittaiseksi tehtäväksi. Hänen tavoitteenaan on nyt toteuttaa projekteja, jotka vaikuttavat maailmaan, vaikka ne olisivatkin kaupallisia. Tämä osoittaa, kuinka yksittäiset kokemukset voivat laajentaa näkemystä ja inspiroida tavoittelemaan suurempia päämääriä.

Lämmin ja avoin asenne

Kenttämiehen lämmin ja spontaani persoona tekee hänestä helposti lähestyttävän ja tuttavallisen. Tämä piirre heijastuu hänen tavassaan jakaa kokemuksiaan, tarinoitaan ja jopa puhelimen kuvia ja videoita, luoden tunteen ystävyydestä ja luottamuksesta. Hänen kykynsä kertoa jännittäviä tarinoita vailla ylpeyden tai leveilyn häivääkään korostaa hänen nöyryyttään ja maanläheisyyttään.

Rohkeus ja yhteistyö: avaimet kansainväliseen menestykseen

Kenttämies korostaa suomalaisten ammattilaisten merkitystä kansainvälisillä areenoilla ja kannustaa suomalaisia lähtemään ulkomaille tekemään töitä. Tärkeää hänen mukaansa on yhteistyön henki; kilpailun sijaan tulisi keskittyä yhteistyöhön ja toisten auttamiseen. Tämä asenne on erityisen tärkeä kansainvälisillä markkinoilla, joilla suomalaisen osaamisen tunnettuus ja arvostus ovat kasvussa.

Kenttämiehen tarjoama apu ja neuvonta Los Angelesiin tuleville kollegoille, jopa heijastinkankaan pitelemisen muodossa, heijastaa hänen haluaan tukea ja edistää suomalaista osaamista maailmalla. Tämä osoittaa, että menestyksen avaimia ovat paitsi rohkeus ja ennakkoluulottomuus, myös ystävällisyys ja avuliaisuus.

Nyt siis Bacheror Suomi 2024

Bachelor on kaikkien aikojen ikonisin ja pitkäikäisin deittailuohjelma, joka on synnyttänyt lukuisia rakkaustarinoita ympäri maailmaa. Seuraavalla kaudella MTV:n Bachelor Suomi -ohjelmassa rakkautta etsii Los Angelesissa asuva ohjaaja-kuvaaja Joonas.

joonas_kenttamies_bachelor_suomi_4.jpg

Suomen uusi Bachelor on 35-vuotias Joonas Kenttämies. Joonas etsii rinnalleen kumppania, jonka kanssa jakaa tämä upea elämä, seikkailut ja unelmat. Joonaksella on ollut aiemmin vakavia parisuhteita ja sydän on särkynyt, mutta usko rakkauteen ei ole hävinnyt. Häneen tekee vaikutuksen nainen, joka on aidosti läsnä, sydän auki kohtaamaan mitä tämä elämä antaa. Myös ripaus karismaa ja itsenäinen elämänasenne saa hänen sydämensä sykkimään tiiviimmin.

Video: Tutustu uuteen Bacheloriin!

”Haaveilen kodista täynnä lasteni naurua, koti ruuan tuoksua ja musiikkia. Unelmieni nainen on nähnyt ja kokenut elämää sen verran, että vaikeuksien kautta on oppinut myös tykkäämään itsestään ja nauttii elämästä ja haluaa vielä nähdä lisää”, Joonas kuvailee.

Koti maailmalla, juuret Suomessa

Joonas on ammatiltaan ohjaaja-kuvaaja, joka on tehnyt kansainvälistä uraa 11 vuoden ajan maailmalla. Hänen juurensa ovat Suomessa – Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä. Tällä hetkellä koti on kuitenkin Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

Liikunnallisesti lahjakas Joonas pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan lenkkeilemällä, meditaatiolla ja salitreenillä. Venice Beachin Muscle Beachillä Joonas on tuttu näky, kun hän kavereiden kanssa treenaa streetworkoutia ja päivän päätteeksi hän kiitää rullaluistimilla ja skeittilaudalla katuja pitkin kotiin.

joonas_kenttamies_bachelor_suomi_1.jpg

Ystävät kuvaavat Joonasta empaattiseksi, avoimeksi ja kaikista, erityisesti lapsista ja eläimistä, välittäväksi Venice Beachin ”pormestariksi”. Joonas itse määrittelee olevansa oikeassa seurassa varsinainen energiapaukku, mutta toisaalta myös rauhallinen ja kärsivällinen. Elämä tämän luovuutta pursuavan miehen rinnalla ei ainakaan olisi tylsää. Bachelorina hän aikoo tarjota samaistumispintaa nuorille miehille, tavoitteena näyttää omin teoin, että on ihan ok miehenä olla herkkä ja hoivaava.

Herrasmiesmäisyys on Joonakselle sisäsyntyistä, asia, joka on aina ollut itsestäänselvyys ja opittu omalta isältä. Bachelorina hän aikoo ottaa naisen huomioon ja aikoo näyttää sen teoin, miten pitää potentiaalisesta kumppanista huolta.

Bacheloriksi Joonas lähti hartaan pohdinnan jälkeen, keskusteltuaan lähimpien kanssa millainen mahdollisuus tämä aidosti olisi elämänkumppanin löytymiseen. Hän on tarkka mihin panostaa aikansa ja energiansa. Joonas aikoo kiinnittää huomiota siihen millaista energiaa, läsnäoloa naiset hänelle ja toisilleen välittävät, sillä hänelle merkityksellistä on toisen ihmisen aito kohtaaminen ja rehellisyys.

”Minulla on elämä hyvillä raiteilla, mutta jotain vielä puuttuu ja siksi olen tässä – Suomen seuraavana Bachelorina”, Joonas kertoo.

Saako Bachelor-Joonas sydämesi sykkimään? Haku ohjelmaan aukeaa nyt! 

Bachelor Suomi kuvataan syksyllä 2024 ja esitetään MTV:llä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Facebook, Instagram, TikTok ja X:@mtv3suomi @mtvkatsomo #bachelorsuomi

Ohjelman MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland Oy

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa