Kuka on Ville Tappola, ja miten hän liittyy Veronica Verhoon?

Vuonna 2015 Ville Tappola osallistui Mr-Finland finaaliin. Silloin 25-vuotias Ville oli vielä kohtuullisen tuntematon ”suuruus”. Mr.Finlandin jälkeen vuorossa olikin sitten sinkkuna Temptation Island-visiitti. Ville osallistui Mr. Finland -kilpailun semifinaaleihin ennen Temptation Islandin kuvauksia, mikä osoittaa hänen kiinnostuksensa julkisuuteen ja erilaisiin kilpailuihin. Temptation Islandilla hänen kokemuksensa osoittautuivat haastaviksi. Hän kuvailee tuotannon tapaa psyykata osallistujia haastatteluiden kautta, missä kysymykset olivat johdattelevia. Tämä asetti osallistujat psyykkisesti vaikeaan tilanteeseen, vaikka tarkoitus ei ollutkaan paha.

TIS: Ei elektroniikkaa, ei aikaa

Osallistujat eivät saaneet käyttää puhelimia, kelloja tai muita elektronisia laitteita, mikä hämärsi heidän ajantajuaan merkittävästi. Esimerkiksi Ville koki, kuinka päivät sekoittuivat toisiinsa. Osallistujat viettivät suurimman osan ajastaan suljetussa tilassa omassa resortissaan, mikä toi lisää haasteita heidän arkeensa. Kierroksia lisäsi myös varattujen naisten kanssa vietetty aika, mikä toi omat haasteensa ryhmädynamiikkaan.

Kaveruus ja lojaalisuus

Ville muistelee myönteisesti kuvauksia, vaikka joutuikin kohtaamaan monia haasteita. Hän korostaa, ettei kokenut pettymystä siitä, ettei lähempää kanssakäymistä syntynyt varattujen naisten kanssa. Erityisesti hän nostaa esiin ystävyyden merkityksen: hän ja Henri tekivät päätöksen lähteä saarelta yhdessä, mikä osoittaa vahvaa lojaalisuutta ja ystävyyttä. Tämä kaveruus näyttää jatkuvan vielä ohjelman jälkeenkin.

Ville ja ravintolatoiminta

Nykyään Ville on yrittäjä Restorator Oy yrityksessä vuodesta 2020 alkaen. Turkulainen firma teki vuonna 2022 vajaat 700 000 euroa liikevaihtoa ja reilut 33000 euroa tulosta. Firma toimii aputoiminimillä Fredrik Bar, yökerho Doris sekä ravintola Fredrik ja Doris.

Bar Fredrikin ja Yökerho Doriksen laajentaminen

Lauri Kokko ja Ville Tappola, jotka ovat toimineet ravintola-alalla yli kymmenen vuotta, pyörittävät Bar Fredrikiä Turussa vuoden 2020 alusta lähtien. Fredrikissä on toiminut myös Yökerho Doris, ja uusin lisäys on karaoke-tila, joka remontoidaan parhaillaan. Uudistuksen myötä baarin tilat laajenevat sisäpihalle päin, mikä lisää viihtyisyyttä ja asiakaspaikkojen määrää.

Karaoke ja viihderavintolakonseptin kehittäminen

Ville Tappolan mukaan karaoke on luonteva lisä heidän viihdetarjontaansa, koska asiakkaat ovat osoittaneet kiinnostusta laulamiseen. Tämä uusi toiminto yhdistettynä elävään musiikkiin ja yökerhon tarjoamaan klubimeininkiin muodostaa kattavan viihdepaketin. Tappola kertoo, että he tähtäävät avajaispäivän pitämiseen marraskuun lopulla, riippuen materiaalien saatavuudesta ja remontin etenemisestä.

UUNI Pizzerioiden menestys

Lisäksi yrittäjäkaksikko pyörittää viittä UUNI Pizzeriaa Varsinais-Suomessa, alkaen ensimmäisestä Turun Martissa ja laajentuen Naantaliin, Kaarinaan, Kupittaalle ja Saloon. Kokko korostaa, että sijainnin valinta oli harkittu ja heidän tavoitteensa on laajentaa toimintaansa ympäryskuntiin. UUNI Pizzeriat erottuvat kilpailijoista tuoreiden ja laadukkaiden raaka-aineiden sekä tuotteiden yksilöllisyyden ansiosta.

Yrittäjien sopeutuminen muutoksiin

Kokko ja Tappola ovat kohdanneet merkittäviä haasteita, kuten maailmanlaajuisen pandemian, joka sulki yhteiskunnan vain neljä viikkoa Bar Fredrikin avajaisten jälkeen. Tämä tilanne vaati luovia ratkaisuja, kuten etäbaarivideoita ja tasting-tilaisuuksia, joiden avulla he pystyivät pitämään yhteyttä asiakkaisiin ja säilyttämään positiivisen ilmapiirin.

Veronica ja Ville?

Veronica Verho, joka on tunnettu muun muassa Love Island Suomen juontajana ja tubettajana, on viime aikoina nähty Turun keskustassa pitkänhuiskean komistuksen kanssa. Tämä komistus on Ville , joka tunnetaan Temptation Island Suomi -ohjelmasta ja Mr. Finland -kisoista. Ville on myös Bar Fredrikin ja Uuni-nimisen pizzeriaketjun pyörittäjä Turussa.

Kohtaaminen The Jams Bar & Spassa

Veronica ja Ville ovat viihtyneet yhdessä julkisesti jo aiemmin. Heidät nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä maaliskuun lopussa Liedossa The Jams Bar & Spassa, jossa he seurasivat Janne Hurmeen keikkaa. Seiska-lehti paljasti, että kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun pari tapasi.

Eronnut Veronica Verho

Veronica erosi vuodenvaihteessa pitkäaikaisesta kumppanistaan, Sohvaperunat-ohjelmasta tutusta Juhani Koskisesta. Eron jälkeen hän on muuttanut yksin uudelle asuinalueelle Helsinkiin, vaikka vielä lokakuussa hän ja Juhani pohtivat yhteistä paluuta Turkuun.

Ville Tappolan ja Veronica Verhon suhde

Seiska-lehti tavoitti Ville Tappolan huhtikuun alussa, kun pariskunta oli nähty yhdessä yöelämässä. Ville kommentoi suhdettaan Veronicaan kohteliaasti, mutta vältteli antamasta tarkempia yksityiskohtia. Hän totesi heidän olevan hyviä ystäviä, vaikka heidät oli nähty käsi kädessä. Ville ei halunnut kommentoida suhteen mahdollista romanttista luonnetta.

Julkisuuden paineet ja henkilökohtainen elämä

Tapahtumat heijastavat, kuinka julkisuuden henkilöiden elämää seurataan tiiviisti ja kuinka yksityiselämän tapahtumat voivat herättää suurta kiinnostusta. Veronica ja Ville ovat molemmat tottuneet elämään julkisuuden valokeilassa, mutta heidän yksityiselämänsä käänteet herättävät aina erityistä huomiota.

Edullisesti matkalle - lentäen

Vastaa