Kumpi on parempi suutelemaan: Jennifer Aniston vai Angelina Jolie? – vastaus saatiin yllättävältä mieheltä

Jennifer Aniston ja Angelina Jolie ovat Hollywoodin lahjakkaimpia ja parhaiten palkattuja näyttelijöitä, joista kumpikin on suudellut näyttelijää Brad Pitt, joiden kanssa heistä kumpikin on ollut myös naimisissa. Brad tietää, kumpi näistä naisista on parempi suutelija, mutta hän ei ole sitä paljastanut. Vastaus on kuitenkin saatu, mutta se saatiin yllättävältä mieheltä.

Kysymykseen saatiin selkeä vastaus – hän on parempi suutelija

Vaikka näyttelijä ja elokuvatuottaja Gerard Buttler ei ole ollut naimisissa kummankaan näiden naisten kanssa eikä myöskään suhteessa, hän osasi vastata kysymykseen: Kumpi on parempi suutelemaan: Jennifer Aniston vai Angelina Jolie?

Gerardilta kysyttiin tätä kysymystä Watch What Happens Live -ohjelmassa ja hän antoi siihen selkeän vastauksen eli hänen mielestään Jennifer on parempi suutelija kuin Angelina. Hän kykeni vastaamaan tähän, koska on suudellut kumpaakin naista elokuvanteon yhteydessä.

Gerard suuteli Jenniferiä elokuvassa Exän jäljillä (The Bounty Hunter) ja Angelinaa elokuvassa Lara Croft Tomb Raider: Elämän lähde (Lara Croft Tomb Raider: Cradle of Life).

Kumman naisen suutelemisesta on pitempi aika?

Suutelutaidot voivat kehittyä, joten kumpaa naista Gerard on suudellut aiemmin? Jos toisen suutelemisestä on paljon enemmän aikaa, Gerardin vastaus ei ole välttämättä enää tänä päivänä oikea vastaus. Hänen ja Jenniferin yhteinen elokuva, jossa he suutelivat, kuvattiin vuonna 2010. Angelinaa Gerard pääsi suutelemaan yhteisten elokuvakuvausten merkeissä jo vuonna 2003.

Jenniferillä oli siis 7 vuotta enemmän aikaa kehitellä suutelemistaitojaan kuin Angelinalla, joka on myös Jenniferiä 6 vuotta nuorempi. Angelina on suudelman aikana alle 30-vuotias ja Jennifer yli 40-vuotias.

Lähde: Laocai24

Edullisesti matkalle - lentäen

0 kommenttia artikkeliin ”Kumpi on parempi suutelemaan: Jennifer Aniston vai Angelina Jolie? – vastaus saatiin yllättävältä mieheltä”

Vastaa